Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ahma, nie wiem czy się po niej tyje :( mi lekarz powiedział w szpitalu, że na tych wszystkich lekach się tyje, tych na depresję też :( więc możliwe,że po depakinie też się tyje, jestem ciekawa co mi wpisali za diagnozę już nie mogę się doczekać poniedziałku, bo nie daje mi to spokoju, odbiorę wypis ze szpitala i idę do lekarza,żeby wypisał mi na grupę bezpłatną papiery kseruje wszystko i zanoszę i potem idę do mopsu po zasiłek ze względu na grupę jak ją dostanę albo na rentę w zależności co mam wpisane, bo wczoraj wydałam na leki 120zł, wykupiłam po 2 opakowania, depakine miałam napisane bezpłatnie, ale nie wiem czy dostałam bezpłatnie bo nie dała mi paragonu bo nie miała opakowania drugiego na jeden z leków i w pon muszę odebrać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, jak było tragicznie to dobrze ze wyszłaś.ja martwie sie o mojego brata jest w klinice choruje na jelita, zmartwiłam sie tez kolezanka z pracy ktora probowała sie otruc i podciac zyly i nasze relacje z M mnie zastanawiają, niby jest wporządku, dba o mnie ale jakby stagnacja i nuda sie wdarła a ja jak zle sie czuje to wole byc sama nie chce nikogo męczyc swoimi dołami, on mi robi jedzenie i herbatki ale nie chce aby ktokolwiek mnie ogladal jak mam doła kolezanka wydzwaniala dzis wczoraj a ja nie mialam sily odebrac i rozmawiac a chiala mnie odwiedzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, współczuje :( nie martw się o brata, wszystko będzie dobrze. Ja też jak mnie depresja pochłonie całkowicie to nie odbieram telefonów i nie chcę nikogo widzieć, najlepiej mi samej ze sobą wtedy, rozumiem Cię :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, no sporo bo po 2 opakowania, nie całe 120 zł ale mniej więcej, jakbym wykupiła po jednym to było by mniej ale wypisał po 2 a w mojej aptece nie miała wszystkich leków więc musiałam iść dalej i brałam wszystkie, musze pozałatwiać z tą grupą bo ciągle zwlekam i nie wychodzi mi to na dobre, od nowego tygodnia się wezmę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, czyli jak czytam wszystko się u Ciebie skumulowało, brat na pewno wyzdrowieje, a może lepiej odebrać telefon i porozmawiać, chociaż wiem, że człowiek zaszyłby się pod kołdrą, bo tak jest mu wtedy lepiej - a to niedobre rozwiązanie

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, o ten zasiłek właśnie mi chodzi, żeby pokryć koszty leczenia i mieć coś na życie jeszcze. Pospałam trochę popołudniu, wzięłam leki i mnie muli na sen, pewnie zaraz pójdę spać

-- 26 kwi 2014, 20:37 --

idę spać, dobranoc :**** :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Codziennie tam chodze piec dni pod rzad i gadam sobie z pracownikami prakingu w budzie i dziala to na mnie uspokajajaco i relaksujaco, i czas mi leci dlatego lubie tam chodzic, no ale akurat dzis jest Janek a jego nie znam. Jak on ma dyżur to nie przychodze.

-- 26 kwi 2014, 22:15 --

monmaria, faktycznie cos dzisiaj slabo ludzie pisza.

-- 26 kwi 2014, 22:58 --

Marcin2013, Marcin trzeba bedzie w kocncu zrobic jakis zlot, spotkac sie i napic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi