Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, znalazłam przepisik http://ugotuj.to/ugotuj/-18935331/tort+czekoladowy/p/

zrobiłabym nawet jutro, bo mam wszystkie składniki, tylko właśnie sobie uświadomiłam, że zardzewiała mi okrągła forma do ciasta i ją wyrzuciłam, chyba że zrobię kwadratowy tort? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman :papa:

platek rozy tak sobie :roll: trochę myśli się wyciszyły ale jeszcze nie tak całkiem, jeszcze mnie prześladują i przeziębiłam się, dól mnie trzyma :why:

Ahma hej Ahma :) wypisała mi recpety, biorę leki, w sumie nic ciekawego nie powiedziała. Mam brać leki, dzwonić gdyby coś nie tak i do kontroli przyjść, ale rozmawiała ze mną i taka symaptyczna, starła się mnie uspokoić. Co u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszwendalem sie caly dzien po miekszaniu nastrój o dziwo całkiem dobry.Patrzylem przez okno co robia ludzie. Dzisaj mam zamiar ugotowac zupe - moze grochówkę. Wieczorem tradycyjnie na parking lece pogadać bo dzisiaj jest Edek, a z nim najlepiej sie rozmawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma myślę,że będę do niej chodzić na razie tylko czekam aż leki zadziałają tak na 100% bo jeszcze nie jest bardzo dobrze. Nie bierzesz żadnych leków? To może weź jak jest tak źle? Ja już widzę nadzieję w lekach bo wszystkie lęki i moje myśli to co czuje jest okropne boję się tego :( a z pracy jednak zrezygnowałaś? nic na siłę, jak tak się tam źle czułaś :*

-- 22 mar 2014, 19:57 --

platek rozy a bierzesz te leki? kurcze, ja nie miałam skutków ubocznych aż takich po nim :( miałam nadzieję,że Ty też dobrze zareagujesz :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi