Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, popołudniu lepiej po drugim afobamie ale 2 razy po 0,25 wzięłam wsparcie M i rodzinki mi pomaga i od dziewczyn z pracy dostałam czekoladki i telefonowały, żebym wracała do pracy, że czekają :D potem oglądałam władcę pierścieni próbwałam się skupić na atrykule w wysokich obcasach trche mi nie wyszło, :roll: mam nadzieję jutro wstać i pójść do roboty bo teraz czuję się okej ale co będzie znowu rano

do 15 nic nie robiłam , p 15 sie poprawiło a u Ciebie kochana? :?::?:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, nie muszą przydawać sie bezpośrednio, czasem w sposób pośredni zyskujemy,zasobem słownictwa, sposobem wypowiadania się i pewność tego, co sie mówi i pewnie jest jeszcze wiele pozytywów :D wiesz, znam kilka osób którzy mają takie uzależnienia które wciągneły je juz prawie do grobu także wiesz ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Kasia wiem :****** ale Tobie to pomaga:) to szkoda przekladac:*

amelia83, ja tez wrocilam po poludniu do zywych ale rano kiepsko tak samo jak u Ciebie . Musimy sie zbierac Slonce , musmy bo nie ma innej opcji. Jutro odbieram z apteki sertraline i wezme od razu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :************** hey Tosiu

neon, a daj spokoj zesmarkowacilam juz cale pudlo chusteczek i dzis dokupilam drugie :shock:

-- 17 mar 2014, 22:46 --

kasiątko, to ja caly czas tam gadam :o a u Ciebie inaczej ejst? Ona mnie sporo pyta i daje spostrzezenia swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, to, że komuś na mnie zależy, że się martwią o mnie bardzo pomaga a dziś miłego bardzo smsa dostałam od przyszłej teściowej :yeah: że mnie wszystcy kochają bardzo i chą dla mnie jak najlepiej i dostałam od Niej hiacyncika Wspaniała kobieta Wy też mi bardz pomagacie, to ,że jesteście platek rozy, weż kochana od razu mi sie przypomniało, że brałam sertę- luxetę ale krótko, bo dostałam reckę od psychiatry i skierowanie na oddział dzienny i tam mi zmienili leki od razu , jak nie jutro to pojutrze jak nie za 2 dni to za tydzień ale będzie dobrze ( chciałabym, żeby już jutro :105: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi