Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nasadził tych postów jak chłop kapusty na wiosnę, a niewiele miał w nich do powiedzenia.

Jestem zmęczony,lepiłem dziś mielone.

Chłop się zmęczył lepieniem mielonych ,a Wy Go gnoicie . Hej Baby , bo Was Wiejski na mielone przemiele,,, i ulepi z was megahamburgera ala tuszonka :lol::lol::lol:

https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/swojska-tuszonka-4

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]]wiejskifilozof[/b][/b], Ale dlaczego nie odpowiedziałeś wszystkim w jednym poście? :shock: Żem oczopląsu dostała.

mirunia, "Nasadził tych postów jak chłop kapusty na wiosnę" :lol::lol::lol: Po prostu padłam.

Co U Ciebie? Oj widzę, że dziś Twoja anielska cierpliwość nie działa? ;) Taki dzień?

tosia_j, :papa:

A jednak nie popichciłam. Przyszłam z psem do domu i padłam. :bezradny: Dobrze że coś mnie tknęło i kupiłam ptysie z bitą śmietaną... ;) A na serio, nic innego w siebie nie wcisnę. :bezradny:

Leżę pod kołdrą, pies obok mnie i oboje pociągamy nosem. O, właśnie zaplułam lapka kichając. :roll:

No nic, dostałam od Plateczkowej linka, pooglądam sobie staniki, czas wymienić asortyment. :smile: . Może odwrócę uwagę od zdychania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Nie mogę już sobie Triumphie modelu znaleźć... zawsze coś jest nie halo... Dziewczyny polecały też Gaia.

Tak jak kiedyś pisałam, muszę podejść do brafitterki, bo nie wiem, czy rozmiar dobrze sobie dobieram. Wybieram się już na pewno w ramach rozpieszczenia, ale to jak wpłynie pensja, bo może coś w oko wpadnie od razu. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór...!

Ja zapracowana od niedzieli. Niespodziewani goście /dalsza rodzina/ spędzili u nas całe popołudnie. Kilka osób więcej w moim mieszkanku to tłum po prostu :roll: Ale ludzie sympatyczni, więc jakoś dałam radę :D

Od wczoraj dyżur z wnuczkiem. Osłabiony po bostonce, tydzień spędzi u nas,bo w przedszkolu, dla odmiany, ospa.

Z dzieckiem 3,5 letnim pracy dużo nie ma - gry, rysowanie, malowanie umilają nam dni :D

kosmostrada, tosia_j, ja podobnie, od kilku lat mam problemy z modelami Triumpha, od jakiego czasu Gaia spełnia moje oczekiwania - polecam!

Od wczoraj mam też lekko podniesioną temperaturę, mam nadzieję, że nic poważnego nie rozwinie się z tego...

Od rana miałam męczący ból głowy, zażyłam połówkę aspiryny-przeszło :D

Ocieplenie, jak zwykle, nie służy mi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem !!!!!!!!!!!,oglądałem lewacki TVN,na psa urok :mrgreen: i Policjantki i Policjanci.

Tosia mam infantylizm i schize,ale łagodną.

Kosmonadra ,nie wiem sam

dobra.

Jutro robię na kuchni grochową.

Jest u nas dziewczyna,Agnieszka lat 25.W ping-ponga gra.Od 10 lat.

Świetna jest.

Sprzątaczka Agnieszka,po 30.Też zasuwa.Dziś grała z kierownikiem Sylwkiem,koło 40.

Kierownik z trudem wygrał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi