Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór!

Widzę kącik porad życiowych ma się na Spamowej dobrze. :D

Dziś mam smuta, tzn. jestem wyzuta z emocji i jakoś nie mogę się z niczego cieszyć. Byłam na kawkowaniu z przyjaciółką i to też nic we mnie nie obudziło. Czasami tak mam, bez powodu wpadam w czarną dziurę emocjonalną.

Za to mam hezrklekot, tak mi się ręce trzęsą, że spadły mi składniki kanapki, dobrze, że do ust trafiam. :P

mirunia, Kochana dziś wiele osób było w takiej dziwnej fazie, choć wiem, że to marne pocieszenie. Tak, jutro może być lepiej. Obawiam się jednak, że jest to niezależne od nas, tylko od ciśnienia i to już tak może być. :bezradny:

wiejskifilozof, Prostytutka to też jest normalna kobieta... ;)

a jak się wyda ? Że na dziwy chodzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kilku krajach jest coś takiego jak asystent seksualny osób niepełnosprawnych, widziałam kiedyś dokument na ten temat. To jest ciekawa opcja - specjalnie przeszkolona kadra o dużej wrażliwości. Nie pamiętam tylko, czy było to refundowane. ;)

Purpurowy, zaginął w akcji, ale jak trzeba pomóc koledze to natychmiast się zjawia na wezwanie. :D Cześć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cześć.

Purpurowy, koło wiejskiegofilozofa to raczej nie ma - najbliżej to bardziej kierunek na zachód lub na południowy-wschód.

Mieszkam od niego raptem 30km, a u mnie na pewno są, więc jak będzie trzeba, to go nawet do siebie zabiorę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster6, też o tym pomyślałam, że nawet w obliczu profesjonalistki może być klapa z powodu tych lęków. :bezradny:

paramparam, Chyba nic sensownego nie da się doradzić, jak to zwykle bywa. A co sobie pogadaliśmy to nasze. ;)

WolfMan, Ten koleś nawet nie ma błysku w oku, a jest doradcą? :shock: Wyłączyłam po pierwszym zdaniu. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, jesteś troszkę jakby niekonsekwentny, bo chcesz z "normalną" kobietą a nie "dziwką", ale żeby to było tylko tak dla sportu (znaczy dla rozprawiczenia Ciebie), bez uczuć i bez wiązania się. No to sorki - jak nazwać kobietę, która pójdzie na taki układ?

Bardzo ciekawa interpretacja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Pogoda dopisuje.

Mam szpital w domu, monsz leży powalony jakimś grypowym wirusem, chyba zaraził psa, bo ten też charczy, młody pokasłuje. Ja niewyraźna. Ale zmobilizowałam się i polazłam do pracy, na wszelki wypadek pozamykać parę tematów, gdyby miało mnie rozłożyć. Podobno jakieś wirusidło szaleje u nas.

Zaraz spadam i pójdę na małe kółko z psem ( dusi go jak się wwąchuje, humoru nie ma, jak mu nie przejdzie, będę musiała jechać z nim do lekarza... :roll: ). zrobię zakupki, coś upichcę i kładę się pod kołdrę nafaszerowana czym się da. Jeszcze grypy mi brakuje do kompletu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi