Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wykąpana i zapiżamowana pod kołderką. :smile:

Popijam herbatkę pt. Spokojna noc. Nie żebym się kładła spać. Już kiedyś taką porażkę zaliczyłam, obudziłam się o pierwszej w nocy... Tak że do dwunastej trzeba wytrzymać.

Paczę jak zwykle przy zmianie sezonu, co tam w modzie piszczy. Jak kiedyś pisałam, nie żebym się stosowała, ale lubię wiedzieć. :smile: Jakoś nic mnie nie powaliło z ciuchów w pewnej znanej sieciówce, ale buty... oj jest parę modeli, co efekt chciejstwa mi uruchamiają... :105:

A tak w ogóle to zachciało mi się spodni cygaretek.

Jakoś trzymałam się cały dzień, ale chyba wyczerpałam baterie, bo źle się czuję na wieczór. Aż mam gula w gardle. :roll: Ogłaszam wieczorną lichość. :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

straciłem cel.już jest po pniu

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, A widzisz, to proces aktualizacji garderoby u Ciebie już w toku. :smile: Ja chyba zbyt licha jestem, by do tematu podejść z entuzjazmem, tylko te spodnie za mną chodzą.

A w ogóle to już mam taki nieogar, że jednych botków znaleźć nie mogę... :shock: Paczę w szafę, paczę i jakoś się nie materializują... Żebym chociaż miała sryliard par...

nieboszczyk, :shock: Ale chyba nie wiemy, o co chodzi...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, :shock: Ale chyba nie wiemy, o co chodzi...

drewno opałowe nie wytrzymało udaru.można sie zdziwić jak mozna je porąbać

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie coś to normalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, W pracy ale tylko do 15stej, weekend wolny

Cóż mogę powiedzieć, wstałam znacznie spokojniejsza, choć koncentracja na myślach, spinie w żołądku i na sercu jeszcze jest. Jakoś więcej energii mam. Może te nowe leki jednak działają? Szczerze mam już tego gówna po dziurki w nosie. :roll: No ale muszę być silna. Ważne, że nie mam żadnych uboków i że nie jest gorzej a lepiej.

JERZY62, a Ty pracujesz czy w domu?

20 mg Paroksetyna

90 mg Duloksetyna

75 mg Trittico

4 000j d3

Acerola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek!

A ja bojam się takich maszyn... Za dużo mrocznych kryminałów przeczytanych i obejrzanych... ;)

Powtórka pogodowa. Ale zimny ten wiatr, brrr... Dziś aura rozszalała, bo jednocześnie pada i świeci słońce. Szukam tęczy, ale ni ma.

Czekam na sygnał od koleżanki, że mam wychodzić. Jedzie sobie "wyprostować" czoło, będę ją trzymać za rękę. :smile:

Zobaczę jak wrócę, co tam porobię. Może padnę... ;)

Miłego dzionka Wszystkim!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi