Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja miałam dzisiaj bardzo dobry dzień. od 4.00 rano do 16.00 ciągnęłam tylko na 3/4 szklanki soku marchwiowego i bułce maślanej i przyszłam do domu i jebs! nażarłam się za dużo bigosu, chleba tostowego i buły słodkiej z marmoladą :( ja powinnam jeść max 800 kcal dziennie bo ja tyję od samego myślenia o jedzeniu i oj ups mam tylko jedną spódnicę w którą wchodzę i nie boję się że mi popęka na szwach a spodni nie mam żadnych zresztą ja spodni nie założę za chińskiego boga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie Spamową!!

Ja zajmuję się Wnuczętami, jestem mocno zajęta :D , tym samym odpoczywam od netu :yeah: !

Dzisiaj upał niesamowity, duszno, co wiadomo jak wpływa na samopoczucie :hide:

Jeszcze kilka dni i wszystko wróci na swoje tory, ale taka odmiana jest nawet wskazana dla psychiki zwłaszcza :D

Jednak nie mam czasu, ani też siły na czytanie, pisanie, za to mnóstwo czasu spędzam przy grach planszowych :roll: /dziecięcych :D /, placach zabaw i czytaniu lektur w przedziale 3-4 latków :lol:

Pozdrawiam Spamową serdecznie, tymczasem znikam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj jadłam dwie kiełbaski, byłam na grillu ze znajomymi, widziałam też w sklepie Auchan Radka Majdana, aktualnego męża Małgorzaty Rozenek, z bliska wygląda jakby się za dużo opalał. Ja cały tydzień chodziłam w długiej, niebieskiej spódnicy, wyglądam jak hippiska (dzieci kwiaty).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Boję się, że wiem co chcesz przez to powiedzieć. Myślami jestem z Tobą. Trzymam kciuki, aby wszystko skończyło się dobrze. Czasem wydaje się, że sytuacja jest beznadziejna, ale nigdy nie wolno zwątpić. Trzymam kciuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi