Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

moze wrzuc 1 zwykle zdjecie po prostu :uklon:

problem jest że nagrywałem a nie zrobiłem ani jednego zdjęcia.lot był na wysokosci 500m i widziałem jakiś łańcuch górski.prawdopodobnie taterki.wieżowce śmiesznie wyglądały i radiostacja.czuć było kominy termiczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Ok, ja jednak w wersji - flaszka wina z gwinta , bo mi piwo nie wchodzi. ;)

nieboszczyk, My tak raczej jak widać adrenalina w wersji soft light. :roll:

Oj nie znam się na tym, może C&S, pomoże?

tosia_j, oj wchodzi w krew, ja już zaczęłam mówić wśród ludzi - bojam się... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, My tak raczej jak widać adrenalina w wersji soft light. :roll:

Oj nie znam się na tym, może C&S, pomoże?

czyli adrenalina z tapczanowych zmagań bo na chłopa/babę nie trzeba za wysoko się wdrapywać przez co niema lęku wysokości i przestrzeni a niekontrolowane okrzyki (haniebne)"rozkoszy" tylko bo ktoś rozciąga i naciąga cipsko i dupsko?no tak.to najprościej i do tego za darmo.dla mnie to tylko śmieći w pamięci których sobie z niej nigdy nie wyrzucę bo nie mam w kosza w mózgu ani opcji "kasuj spam"jeśli uprawiać sport ekstremalny to tylko taki którego nikt się nie powstydzi,gdzie nie śmierdzi,który nie zaraża żadnymi chorobami i z którego niema żadnych dzieci które się porzuca po urodzeniu.ale tylko odważni mogą pić z tego zródła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, Myślałam o piciu wina na plaży, no ale to Ty masz swoje skojarzenia... :blabla:

no tak.zamiast niebezpieczne wybrać nielegalne.już jeden był taki mądry i mierzył z pistoletu do kasjerek i żadał aby im wydały pieniądze wszystkie jakie mają.mówił ze wtedy przez jego układ krążenia przelewały sie hektolitry adrenaliny.i jak skończył>80 lat więzienia w Darrington.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, Z niebezpiecznych absolutnie wystarczą mi regularne walki gołymi rękoma z psami rzucającymi się na mojego. A ze sportów ostatnio, to płynięcie katamaranem sportowym dwuosobowym, w stylu sportowym nie "wycieczkowo", jest to lekki hard core. A z codzienności, to prowadzenie samochodu, który ma 250 koni pod maską w hipomanii. ( na szczęście dla mnie, ostatnio sprzedany).

Więc poza moim bojaniem się wszystkiego, mam też inne fazy, więc wiesz... :pirate:

No i proszę linki wstawione, Tosia będzie zadowolona. :smile:

neon, Ja z kolei nie jestem fanką sorbetów. lody latem muszą być! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór...

Też byłam dzisiaj na lodach /wracając z cmentarza/ z Synem i Wnukiem. Wiedziałam, że w miejscowości, w której byliśmy jest wytwórnia lodów, wpadliśmy tam, były pyszne :yeah: Smak tiramisu i czekoladowe - rozkosz dla podniebienia :roll: , podane w tradycyjnym wafelku...

Teraz czytam /wróciłam ok. 20/, słucham muzyki relaksacyjnej, jest przyjemnie :D

Spokojnej nocki życzę wszystkim :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, sorbetow też nie jadam, nie mam okazji ;)

nieboszczyk, nic z tych rzeczy. Jeżeli mówimy o dlotach to przyjmij słuszna dawkę psylocybiny. Poznasz jak ten świat tworzony jest od kuchni. Poznasz cząstkę boskości. Tego nie da ci nawet lot w kosmos.

misty-eyed, tylko nie siedź do rana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, Z niebezpiecznych absolutnie wystarczą mi regularne walki gołymi rękoma z psami rzucającymi się na mojego. (...)

No i proszę linki wstawione, Tosia będzie zadowolona. :smile:

pewnie ze jestem zadowolona, nawet kawałek nogi nieboszczykowej zobaczyłam ;)

o, kosmo tez mam takie odczucie. domik regularnie rzuca sie zebami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi