Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, czyli trochę to w sumie trwało. Mnie też bardzo męczy podróżowanie, od zawsze. A w ogóle nie lubię pociągów, wolę autobusy...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, to poważna wyprawa była :mhm: Wysiłek, i emocjonalny i fizyczny, spory...

Carica Milica, a dlaczego nie? Może czasem trzeba pozwolić sobie na to i "popuszyć się" :D ?

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, czekamy więc :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, popieram pomysł ze zdjęciem :D Nie musi być bardzo wyraźnie, wtajemniczeni :lol: będą wiedzieli o kogo chodzi :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Boli mnie tak falami, tak chyba mniej więcej na środku... :bezradny: Nic nie działa...

A może mam jakiegoś obcego? :why:

Ale słodkie zdjęcie wybrałaś... :105:

tosia_j, Stres stresem, ale zmieniłaś obrazki tym wypadem. Ochłoniesz, a będzie co wspominać, nie? :105:

Witam ;)

Purpurowego już dawno nie widziałem.

No własnie, gdzie nasza gwiazda rocka?

Carica Milica, Kongratulejszyns!!!! Drugi rok z rzędu nasz człowiek wygrywa! :great:

To ja się za Ciebie trochę pocieszę... :yeah::yeah::yeah::D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jutro w takim razie do lekarza idź, niech coś zaradzi. Może usg zleci.

Żaden obcy... nie wkręcaj se "gościa". Masz jakieś skurcze, skoro falami boli. A może dwunastnica?

Fajne rudaski, co? :D

Kosmo, też znalazłam zdjęcia Pippi. :lol: Jest cudna.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, wyjście spektakularne :great:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :great: No jak znalazł do tytułu Miss! :D

mirunia, Jak jutro nie nastąpi cudowne ozdrowienie, to pójdę zapisać się do rodzinnej...

Jak skurcze, to czemu buscopan nie pomaga... :why:

Pippi jest niepowtarzalna. :smile:

WolfMan, :papa:

Idę sobie termofor zrobić... Mam na niego ubranko - psa. :smile: Wczoraj wieczorem tak chodziłam, z pluszowym psem wystającym zza paska szlafroka. :roll:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, och, przemiana niczym w Kopciuszku! :great: Tak trzymaj!!!

kosmostrada, o, właśnie, może termofor pomoże...

Zadzwoń rano do przychodni, może będzie miejsce i się uda.

Jutro do pracy, lecę więc łazienka-łóżko-czytadło. Pa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Spokojnej nocki i dobrego poniedziałku!

Carica Milica, :D

WolfMan, ;)

Ja już zapiżamowana, wypachniona i też idę zalec z ciepłym psem pluszowym i ciepłym psem naturalnym. :smile:

Spijcie dobrze Moi Drodzy!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi