Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie Ludkowie!

Proszę, jak sobie z rana zrobiłam moją super kawkę, to nagle i słońce wyszło... :D

Z młodym żeśmy rano ekspres instalowali i uruchamiali, to nie te czasy, kiedy urządzenie się włącza et voila... :bezradny:

Brakuje mi profesjonalnego dzbanuszka do spieniania mleka, po researchu wiem, gdzie po takowy pojechać, na wieczór się wybierzemy w ramach atrakcji.

I tak to się coś nowego poznaje, nowe rzeczy ekscytują, będę teraz zgłębiać tajniki kawowe w jeszcze większym zakresie. :great:

Zamułu ciąg dalszy, łeb boli, ale to chyba na zmianę pogody.

Teraz sobie potrawię po obiadku i chyba jednak wezmę procha na ból głowy. :bezradny:

Miłego wieczorku Wam życzę!

neon, Fajny filmik z Pitaszkiem, lubię te miniaturki Pixara.

Trochę potrwa zanim dojdę do perfekcyjnego espresso, ale to cała frajda. :smile:

misty-eyed, mirunia, cyklopka, Bardzom zadowolona z zakupu. I ze spełnienia marzenia. :smile:

mirunia, I jak tam udało się wskoczyć w rytm spania po tej drzemce?

misty-eyed, To króciutko chodziłaś na terapię, nie wiem, czemu masz jakieś wyrzuty,( że zajmiesz komuś miejsce), żeby pójść sobie jeszcze trochę popracować.

cyklopka, Dlaczego to zła wiadomość, że chcesz zawiesić terapię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Dlaczego to zła wiadomość, że chcesz zawiesić terapię?

Bo nie potrafię jeszcze wskazać konkretnych sukcesów z terapii, poza tym, że nie dokucza mi samotność i depresyjna tęsknota za ch#! wie czym. Natomiast pewne rzeczy odbieram dalej tak jak w dzieciństwie i to się specjalnie nie poprawiło, pewnych rzeczy nie ruszamy, bo to nie jest tej terapeutki brocha, czyli w zasadzie nie pozostaje mi nic innego tylko obserwowanie zmian wewnętrznych, kiedy dokonam zmian faktycznych w życiu. Bo na razie się kręcę jak g^#no w przeręblu, a rzeczy, które mnie osobiście doskwierają, nie są brane do końca poważnie. A nie chcę uchodzić za osobę, która sobie wymyśla problemy, bo mi to rani godność osobistą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy a co mają na sobie ? :mrgreen:

Ubierz je, bo się przeziębią :( Grypa panuje :twisted: Możesz, je ubrać za pomocą flamastra, bo w samych majteczkach i biustonoszu czy co tam ma :P to, jak okno otworzysz będzie jej zimno i przeziębienie gotowe :twisted::mrgreen::lol::smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł, witam niedzielnie! :papa:

Buro było cały dzień, rano padał śnieg. Nadal ślisko i pełno zamarzniętych grud na chodnikach. Można nieźle wyrżnąć orła.

kosmostrada , późno poszłam spać, ale usnęłam. Raz się wybudziłam w nocy i nie wiedziałam, czy mam wstawać do pracy, czy co? :lol:

A tak, przesiedziałam w domu, obiadek, skoki i zleciało....

No, masz radochę z tym ekspresem do kawki. A dzbanek do mleka koniecznie! Musi być teraz profesjonalny komplet.

Ja mleko spieniam w słoiczku, mocno potrząsając. :mrgreen:

Przecinek robi różnicę! -to a propos gołych bab!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, byłeś dzisiaj na spacerze, a co bym zobatrzył jakbyś zrobił tą fotkę w drugą stronę?

Dzisiaj nie byłem. Z tego dokładnie miejsca co robiłem zdjęcie (czyli połowa drogi przez te pola) gdybym się odwrócił do tyłu, to też bym, zobaczył wielkie nic. Gdybym jednak poszedł kilka kilometrów do tyłu, zza horyzontu wyłoniłby się las.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Znaczy stylowo zaaranżowałeś swoje wnętrze. :D

mirunia, Do tej pory miałam najpierw taki duży spieniacz ręczny, jakby ubijacz, a jak się rozwalił,to używałam małej spieniaczki na baterie z Lidla, była ok. Teraz mam w urządzeniu dyszę z parą i właśnie nabyłam fachowy dzbanuszek metalowy, który podstawiam. I kupiłam też przy okazji syrop o smaku Irish Cream. Ech te gadżety... :P

No i weekendzik minął... Byle do następnego, c'nie? :smile:

cyklopka, No manuk rasowy!

Czyli reasumując - może ta terapia jednak nie dla Ciebie ( spróbować zawsze trzeba, ale nie dla wszystkich jest terapia indywidualna), a może inny terapeuta spojrzałby na Ciebie świeżym okiem. I jednak jakieś tam plusy widzisz, poza tym mam wrażenie, jak pisałaś przez ten czas, że jakieś tam bieżące wsparcie uzyskiwałaś. Ja z perspektywy czasu widzę, że dużo się podziało po terapii, jakby opóźniony zapłon ( to z resztą przepowiadała T.). Zobaczysz, jak będzie u Ciebie.

szaleństwem podszyte, Już nie, bo wzięłam procha.

Wróciłam ze spaceru z psem, ciśnienie się zmienia ( jak przewidziała moja głowa), jakiś zimny wiatr i morze zrobiło się niespokojne. Zdecydowanie trzeba w piżamie to przeczekać ( już miałam taką ochotę od rana, ale się jakoś ogarnęłam... :smile: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"I stood in the jungles of Nam

In 1968

Amidst the horrors of war

And the homegrown hate

Survived tours of madness

For so goddamn long

Only to return home

And be spit upon"

Ależ mi ta piosenka weszła do głowy. :105:

Tytułu nie podam, bo to RAC, a ja się w politykę nie mieszam i jej nie promuję, ale pod względem muzycznym jestem zauroczony. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Fajny filmik z Pitaszkiem, lubię te miniaturki Pixara.

Trochę potrwa zanim dojdę do perfekcyjnego espresso, ale to cała frajda. :smile:

Pitaszek ;-D tylko żebyś w czasie dochodzenia do perfekcji nie zaczęła po ścianach chodzić od nadmiaru kofeiny ;)

No to jest dopiero manuk!

tak troche wygląda jak bratkat, i jego ostatnie wcielenie w "poznajmy się"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi