Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, ja chcę już wyjść z domu, jestem w trochę lepszej formie, na pewno dam radę. Dla mnie dzieci najlepszym lekarstwem są :yeah: Łykam co nieco, ubiorę się odpowiednio, będzie dobrze. Poza tym, tęsknię za maluszkiem bardzo...

cyklopka, też słyszałam różne opinie o aspirynie, ale ja najlepiej na nią reagują, boję sie paracetamolu, bo miałam przykre doświadczenie z nim.

mirunia, rzeczywiście, podobno pyralgina najlepsza na wysoką gorączkę. Ja rzadko miewam wyższą niż 37,5.

Edytowane przez Gość

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Nie jest lepiej, ledwo dycham, aż nie mdli... Kawa nie pomogła. Nie mogłam nawet podrzemać po pracy, bo wpadałam w czarną dziurę, tylko poleżałam...

Ano naprawiają kafle, dziurę, którą inna ekipa wydzióbała naprawiając cieknące rury... :bezradny: Musieli trochę pokuć i mam całą łazienkę zapyloną, a nie mam siły sprzątać... :why: I nie mam kogo zagonić do roboty... No trudno, jutro się zrobi.

Ano widzisz, jak się rozpędziłaś :smile: , ale masz błyszczący salon, jedno mniej ogarnianie na weekend. :great:

cyklopka, Ja używam namiętnie ibupromu, aspiryna rzadko, ewentualnie na noc jak mnie coś bierze.

Carica Milica, No i zobacz, nie jest tak źle - poszłaś, zaliczyłaś, najwyżej poprawisz, jeśli będzie Ci się chciało.

tosia_j, Były listy do zmarłych? O to ktoś ma szerokie horyzonty w sekretariacie sądu.... ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja po ibupromie mam problemy z tętnem i pęcherzykiem żółciowym.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, moze dam mu dlugopis, zadzwonie po kuriera

domin namaze tam trzy kreski i bedzie za podpis :hide:

Krzyżyk jak za starych dobrych czasów, daruj cynizm.

Do mnie znowuż przychodzi sporo poleconych do osoby, która nie mieszka pod tym adresem i też nie mogę wytłumaczyć, że firma nie istnieje, a człowiek nie ma prawa do lokalu. Ale dobra wiadomość, faktycznie usunęli firmę z CEIDG na mój wniosek do Ministerstwa Prawdy :yeah::yeah::yeah:

misty-eyed, paracetamol w dużych ilościach jest niedobry, zwłaszcza przy obciążonej wątrobie. Najwięcej przypadków na toksykologii w Polsce to ludzie, którzy zeżarli kilka różnych produktów na "przeziębienie-i-grypę" z paracetamolem.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tego dowiedziałam się od swojej pani doktor. Dodam, że nie nadużyłam tego leku. Taka reakcja nastąpiła po niedużej dawce. Być może nastąpiła interakcja z innymi moimi lekami?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie flirtuję z ładną blondynką. :yeah:

Pracuje jako wirtualny doradca w ZUSie. :D

skąd ty szarpiesz te panienki? :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Właśnie flirtuję z ładną blondynką. :yeah:

Pracuje jako wirtualny doradca w ZUSie. :D

skąd ty szarpiesz te panienki? :D

Na główniej stronie ZUSu wyskakuje. :lol: (Nazywa się Monika 8) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Forumowicze :)

Kiczowaty Dzień 14ty Lutego, jak prawie wszystko co z Ameryki :mrgreen:

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Dobry Wieczór Forumowicze :)

Kiczowaty Dzień 14ty Lutego, jak prawie wszystko co z Ameryki :mrgreen:

Cześć

To że z Ameryki to mi akurat najmniej przeszkadza. Najgorzej że już 23 raz jestem sam w to "święto". :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy ogarniesz beret, to znajdziesz Kobietę a może i wcześniej ? :)

Neon Ding Ding :mrgreen::lol::D Szalonej Żabie też całkiem na mózg padło ha ha

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy ogarniesz beret, to znajdziesz Kobietę a może i wcześniej ? :)

Mój beret już tyle zmian i ogarnięć przechodził, że trudno to zliczyć. A i tak nic to nie pomagało.

Widocznie niektórzy nie są stworzeni do niektórych spraw.

Z resztą koniec, niepotrzebnie znowu zaczynałem ten bezsensowny temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, tak napisałem, spokojnie do tego trzeba też szczęścia i wyczucia. W końcu się uda, zmaterializuje Twoje marzenie, tylko mocno myśl :smile:

Trzeba wierzyć. Często nie widzimy tego co jest tak blisko nas.

Nie jestem znawca, ale często wpada nam w ręce miłość a my dalej trzymamy ręce w kieszeni, zamiast ją łapać :D

Neon, nie wiem Ziomuś :D:smile:

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi