Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, jesteś reinkarnacją jakiegoś hippisa z Woodstock... :great: ( przynajmniej jak Cię najdzie... ;) )

I też mnie ciągnie na Woodstock. ;)

Dobra. Lecę, odezwę się w środku nocy. Pa pa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Boszsz jaki ty mądry... :105::D

tosia_j, znaczy piekielnie pali, lub piekielnie dosadne?

Purpurowy, No pa, ale kto tu będzie w nocy?

Wydaje mi się pomysłem przednim położyć się w wannie, zanim dostanę stałego skrętu szyi, tudzież paraliżu członków ( ups , sorry Tosia ;) ) z napięcia.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, myślisz że taki wniosek z Twojej wielopostaciowości? A nie kwestia interesującej, elastycznej i kreatywnej osobowości?

Ja przyszłam na forum w momencie pustki i braku tożsamości i Kosmostrada jakby nadała mi znowu moją postać, dlatego jestem tak przywiązana, bo to Ja.

Nigdy nie odczuwałam wielkiej przyjemności z tego, gdy ktoś mnie woła po imieniu :bezradny: Jakbym się nie mogła przyzwyczaić.

tosia_j, Siarczysty może być też policzek, albo przekleństwo..., w sumie też chwilami siara. ;)

Czyli, że taki piekący?

Płakaliście kiedyś łzami ze śmiechu? Bo właśnie zobaczyłam zdjęcie mojego ulubionego aktora przebranego za jarmuż. :why:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja walnąłem eneretyka o 12 w nocy. Bo znajomy skusił i meczylem się do 4;30.na telefonie piszę bardzo podobnie do filozofa :smile:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa tygdonie temu zawiozłem samochód do mechanika a ten złamał rękę i nie naprawił do końca. skutek jest taki że zapłaciłem kasę a dalej mam nienaprawiony samochód bo trzeba wymienić rozrusznik, pompę wspomagana i odpowietrzyć hamulce. bez tego nie przejdzie przeglądu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie w niedzielny, słoneczny dzień :D

Nie wiem, czy dzisiaj dam radę działać normalnie? Wstałam dużo wcześniej niż zwykle, ale jakoś tak bez energii i ochoty do czegokolwiek. Poczytałam trochę / Musso, Papierowa dziewczyna/, ale ból głowy odbiera przyjemność z tego płynącą, dlatego włączyłam muzykę, by przetrwać ten nieprzyjemny stan. Dużo śpię, co jest dla mnie dużym, miłym zaskoczeniem.

Jestem fanką Lewego :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, dziękuję Tosiu, chciałabym, aby tak już zostało... ;), bo dzięki temu, mimo wszystko, świat inaczej wygląda...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, JERZY62, to prawda, głodu na szczęście nie doświadczyłam, ale bezsenność dała mi nieźle popalić - zaburza wszystko. Trzeba nadmiernie mobilizować organizm, by jako tako funkcjonować.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie pogadałam z matką innego autysty i jestem wkur....a

"ona pracowała z dzieckiem wytrwale i ma rezultaty, a ja napycham go psychotropami i jest coraz gorzej"

nawet gdybym poszła na łatwizne, to znaczy ze nie dałam rady i musiałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam hamulców w samochodzie. Mechanik mówił że są zapowietrzone i żeby trochę pojeździć. co za głupek! wyjechałem na miasto musiałem jechać wolno przed skrzyżowaniami, żeby w coś nie przypierczyć. Najadłem się kurna takiego strachu, że szok. Teraz mam kurne silny lęk cały czas. Lepiej było nie naprawiać tego gruchota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet gdybym poszła na łatwizne, to znaczy ze nie dałam rady i musiałam

a powiedziałaś jej to? sam kiedyś myślałem że świat jest taki, jak go ja osobiście doświadczam.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, powiedzialam, to niby mowi ze zle zrozumialam :evil:

a ja mlodemu na dniach bede pewnie musiala pidwyzszyc olanzapine z 10------>15 mg to juz mam stres maksymalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, no tak, tacy już jestesmy, ze my wiemy, a inni gdzies tam ciągle błądzą :D ale co syn tak źle reaguje na leki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi