Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy ja to mysle, ze uwaga nalesnika byla skierowna jako przytyk w kierunku iiwyy. Mysle, ze wszystkim wiadomo, ze iiwaa nie sympatyzuje z klimatem panujacym w spamowej i czesto to zaznacza. Jednak iiwaa czasami nie widzi drugiej strony medalu i sama wprowadza swoimi wpisami podobny klimat w oberzy np dzis dotyczacy jej sniadania :twisted: Caly zartobliwy komentarz nalesnika byl tylko malutka zlosiwoscia w kierunku iiwyy a nie bylo jego celem uderzenie w spamowa wyspe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, wiesz to on jako admin wlasnie jej osta powinien dac za jechanie gownem po spamowej a nie stroic sobie rownie durne zarty. Ale coz Wy chyba ja lubicie skoro tak szumnie siedzicie z nia na watku i lubicie jak sie wami pomiata. Kazdy sobie dobiera takich znajomych jacy mu pasuja wiec widac pasuje .... Tyle w temacie.

Arasha za mniejsze przewinienie zostala zbanowana na zawsze a tu .. coz tolerancja nie ma granic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można w obecnych czasach dość łatwo dbać o fryzurę nie chodząc co tydzień do fryzjera ? Jeśli szukacie skutecznych sposobów to osobiście polecam, olejowanie włosów *** które w dzisiejszych czasach daje chyba najlepsze rezultaty z wszystkich możliwych sposobów i kosztuje naprawę nie wiele !

Dzięki ziom, ale nie skorzystam. ;)

Ja to tylko maszynka w łapę i jedziemy z koksem, to całe moje dbanie o fryzurę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Och jak fajnie, że miałam co poczytać na Spamowej... :105:

No i kurka ja jedyna słońca nie mam. Czarno , czarno, czarno...

Byłam na kawkowaniu z koleżanką , ściskaniu przedświątecznym i towarzyszyłam jej w upiększaniu u lekarza. Co te bidne kobitki znoszą ku piękności. :roll:

Chyba faktycznie coś jest z ciśnieniem, łapałam dereale takie, że dawno tam nie miałam, aż mi się wzrok zamglił, ostrość straciłam i tradycyjna myśl w tej sytuacji - fiknę, nie fiknę... :pirate: No ale nic, mdli mnie, ale żyję, zupę gotuję i se myślę jak tu się zebrać na dzisiaj zaplanowany wernisaż.

No właśnie, co z Dryaganem... :bezradny:

Carica Milica, Och, jaki uroczy prezent. :105: Pozdrów ode mnie Nihila gorąco!

platek rozy, Pięknie napisałaś o Spamowej! A przecież każdy tu może odsapnąć, ale lepiej wydrwić, nie rozumiem tego... :bezradny:

na_leśnik, Aż sobie poszukałam, o co dziewczętom chodzi z Twoim wpisem. Żywię nadzieję, że nikogo nie chciałeś zdeprecjonować, ot bardziej nawet przytyk w stronę oberży, gdzie podobno miało być intelektualnie, a co poniektórzy nawet pogardliwie się wypowiadali o pisaniu o codzienności ( mniemam takie małe wycieczki w stronę Spamowej), a tu ups! brak konsekwencji. ;)

Purpurowy, Tu jest tolerancja, możesz kochać kogo kcesz...:smile:

mirunia, Aż boję się spytać, co dziś będziesz znów robić... Nie umęcz się Kochana! :time:

Pozdrawiam piąteczkowo Wszystkich!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, coz moze niektórym sie wydaje ze s a niczym Einstein i na co dzien szukaja kuzwa drugiej teorii wzglednosci :bezradny::bezradny::bezradny: a co tam nasze kawy , wyjscia do pracy i czytanie ksiazek :pirate::mrgreen: chociaz zakladam ze Einstein tez jadl i przeżywał w zyciu rozne inne codzienne sprawy ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, wiesz to on jako admin wlasnie jej osta powinien dac za jechanie gownem po spamowej a nie stroic sobie rownie durne zarty. Ale coz Wy chyba ja lubicie skoro tak szumnie siedzicie z nia na watku i lubicie jak sie wami pomiata. Kazdy sobie dobiera takich znajomych jacy mu pasuja wiec widac pasuje .... Tyle w temacie.

Arasha za mniejsze przewinienie zostala zbanowana na zawsze a tu .. coz tolerancja nie ma granic.

Płatku, nic dodać, nic ująć. :brawo::brawo:

Nie rozumiem tylko tej osóbki :bezradny: po cholerę wchodzi na Spamową i czyta, skoro nie lubi takich klimatów i jak pisze: "nie może na to patrzeć i nie szanuje takiego podejścia" - to niech nie patrzy!!!

My nie komentujemy wpisów na Oberży, ani zachowań piszących tam osób. Trzeba mieć trochę taktu, kultury i klasy - a nie tylko mniemanie, że się je ma.

Carica Milica, ale masz super Mikołaja od Nihila - miła niespodzianka i obyło się bez rękawiczek. :lol:

kosmostrada, dużo dobrych wrażeń na wernisażu i dobrego samopoczucia. :D Fajny masz dziś dzionek.

A ja w domu chyba trochę coś ogarnąć muszę, pozaglądać w kąty i może zmienię pościel - więc trochę gimnastyki będzie po tym siedzeniu w pracy, na oczy nie widzę od literek i cyferek. A teraz jeszcze po zakupy.

Purpurowy, no co Ty, czuj się tutaj tak, jak do tej pory. :D;)

Miłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy chyba ja lubicie skoro tak szumnie siedzicie z nia na watku i lubicie jak sie wami pomiata.

My to znamy iiwee na wylot i jesteśmy w stanie przewidzieć każdy jej ruch ;) A co do pomiatania już dawno przestałam to tak odbierać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, ja osoby ktorych towarzystwo mi nie sluzy eliminuje z mojego zycia a nie z nimi dyskutuje i pozniej sie dziwie czemu taki a nie inny jest nastroj na watku , czemu sa stale spiecia. Ale kazdemu wedle woli.

Płatku, nic dodać, nic ująć. :brawo::brawo:

Nie rozumiem tylko tej osóbki :bezradny: po cholerę wchodzi na Spamową i czyta, skoro nie lubi takich klimatów i jak pisze: "nie może na to patrzeć i nie szanuje takiego podejścia" - to niech nie patrzy!!!

My nie komentujemy wpisów na Oberży, ani zachowań piszących tam osób. Trzeba mieć trochę taktu, kultury i klasy - a nie tylko mniemanie, że się je ma.

Carica Milica, ale masz super Mikołaja od Nihila - miła niespodzianka i obyło się bez rękawiczek. :lol:

kosmostrada, dużo dobrych wrażeń na wernisażu i dobrego samopoczucia. :D Fajny masz dziś dzionek.

A ja w domu chyba trochę coś ogarnąć muszę, pozaglądać w kąty i może zmienię pościel - więc trochę gimnastyki będzie po tym siedzeniu w pracy, na oczy nie widzę od literek i cyferek. A teraz jeszcze po zakupy.

Purpurowy, no co Ty, czuj się tutaj tak, jak do tej pory. :D;)

Miłego popołudnia!

Kochana bardzo dobrze to podsumowalas.

Wlasnie sobie zrobilam zimowa herbate z pomarancza i imbirem :105: pranie wywiesilam , pozniej poczytam . W pon mam egzamin , dzis na zajeciach troche powtarzalismy zagadnienia na niego i w sumie raczej nie bede miala klopotow. Strone powinnam stworzyc :D skrypty poinstalowac .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i znowu mleko sie rozlało.. dla mnie takie rozmowy jakie tutaj przebiegaja są normalne, sam lubie w ten sposób zamienic kilka zdań, i ludzie tutaj są przyjacielscy i ja ich osobiscie lubie, zreszta byłem jednym z ojców założycieli tego wątku, czesto sobie tu wpadam i jak nie pisze to sobie poczytam :D . a iiwaa troche przesadziła swoja wypowiedzią, ale ja tez lubie i w nikogo kamieniem nie bede zucał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, oooo.... :uklon: ojciec założyciel... :105:

salirka, Wpadaj, wpadaj, fajnie jak jest tu ruch.

Nie chcę kląć, ale kurna jak zimno. Wersja na boginię dziś odpada, wkładam rajtki pod spodnie i wio się odchamiać. ;)

Powiem Wam i tylko Wam ;) , że czuję się koopiaście, ale nie daruję sobie takiej okazji. W poprzednim życiu chyba byłam marszandem, a może Artystą... :105:;)

Kim byliście w poprzednich życiach? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę kląć, ale kurna jak zimno.

Piosenka dnia - "Droga na Stalingrad". :lol:

Kim byliście w poprzednich życiach? :D

No mi kiedyś ktoś powiedział że takim jednym panem spod Stalingradu. Zmarł 3 dni przed moimi narodzinami, więc dusza długo nie krążyła. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi