Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik napisał(a):
  Cytat
na_leśnik, odbanuj nihila zbanujesz i stres minie.

Niestety to nie zadziała. Nihila mam na wypadek problemów z potencją. Na nerwicę nie pomaga.

facet na potencje :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agusiaww ja tam lubie oberze i klimat tam panujacy...a wiadomo, ze klimat tworza ludzie. Do Spamowej oczywiscie tez chetnie zagladam i lubie czytac i sympatyzuje z osobami tu przebywajacymi.

JERZY62 piwko to Ty najczesciej stawiasz ale rzadko wpadasz na dluza pogawedke :P

mirunia i o to chodzi aby sie wyluzowac :great:

na_leśnik no to teraz wszystko bedzie wiadomo kiedy bedziesz mial problemy z potencja :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja napisze jedno w konwencji obrzucania Spamowej gownem na innych watkach....

Zawsze Spamowa byla traktowana jako cos gorszego na forum i wlasnie chyba dlatego tak bylo i jest ze na Spamowej jest milo i pisze sie o codziennych sprawach bo wlasnie z tych spraw codziennych sklada sie nasze zycie. Ja nie wchodze tu by belkotac pseudointelektualnie i sie popisywac , robic z siebie w ciul madra osobe ., bo to nie forum od tego . To ze interesuje sie neurobiologia , robie taki kurs czy taki jest dla mnie i nie musze nic nikomu udowadniac. I wlasnie Spamowa lubie za mila atmosfere bo nie wchodze tu zeby generowac sobi wwiecej stresow. Te mam w zyciu realnym i sobie z nimi musze radzic. Tu mam odpoczac.

A co do zachowania nalesnika to coz ,... chyba sam zapomnial jak byl na obczyznie i tu wchodzil pisac bo wtedy Wrony juz byly martwym watkiem a teraz to spamowa dla niego jak i dla innych jest beee...I jesli to mial byc zart to coz mnie zarty tego typu nie bawia a jako admin nie powinien dzielic watkow na lepsze i gorsze.

Zreszta na tamtym watku nie tylko on po Spamowej jedzie.... Zalosne to jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy napisał(a):
A ja napisze jedno w konwencji obrzucania Spamowej gownem na innych watkach....

Zawsze Spamowa byla traktowana jako cos gorszego na forum i wlasnie chyba dlatego tak bylo i jest ze na Spamowej jest milo i pisze sie o codziennych sprawach bo wlasnie z tych spraw codziennych sklada sie nasze zycie. Ja nie wchodze tu by belkotac pseudointelektualnie i sie popisywac , robic z siebie w ciul madra osobe ., bo to nie forum od tego . To ze interesuje sie neurobiologia , robie taki kurs czy taki jest dla mnie i nie musze nic nikomu udowadniac. I wlasnie Spamowa lubie za mila atmosfere bo nie wchodze tu zeby generowac sobi wwiecej stresow. Te mam w zyciu realnym i sobie z nimi musze radzic. Tu mam odpoczac.

A co do zachowania nalesnika to coz ,... chyba sam zapomnial jak byl na obczyznie i tu wchodzil pisac bo wtedy Wrony juz byly martwym watkiem a teraz to spamowa dla niego jak i dla innych jest beee...I jesli to mial byc zart to coz mnie zarty tego typu nie bawia a jako admin nie powinien dzielic watkow na lepsze i gorsze.

Zreszta na tamtym watku nie tylko on po Spamowej jedzie.... Zalosne to jednak.

Cóż... myślę że w 100% mogę się podpisać pod tą wypowiedzią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, niech odchodza i pisza gdzie chca tyle ze po olere wysmiewac ten watek gdzie indziej. Takie zachowanie jest rodem z przedszkola. Bo ja pisze tu gdzie chce a reszta mnie watkow nie obchodzi. Nie udzielam sie i o nich nawet nie mysle.

Chokolade wciagnelam --- 2 kostki 70 % ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy ja to mysle, ze uwaga nalesnika byla skierowna jako przytyk w kierunku iiwyy. Mysle, ze wszystkim wiadomo, ze iiwaa nie sympatyzuje z klimatem panujacym w spamowej i czesto to zaznacza. Jednak iiwaa czasami nie widzi drugiej strony medalu i sama wprowadza swoimi wpisami podobny klimat w oberzy np dzis dotyczacy jej sniadania :twisted: Caly zartobliwy komentarz nalesnika byl tylko malutka zlosiwoscia w kierunku iiwyy a nie bylo jego celem uderzenie w spamowa wyspe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, wiesz to on jako admin wlasnie jej osta powinien dac za jechanie gownem po spamowej a nie stroic sobie rownie durne zarty. Ale coz Wy chyba ja lubicie skoro tak szumnie siedzicie z nia na watku i lubicie jak sie wami pomiata. Kazdy sobie dobiera takich znajomych jacy mu pasuja wiec widac pasuje .... Tyle w temacie.

Arasha za mniejsze przewinienie zostala zbanowana na zawsze a tu .. coz tolerancja nie ma granic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beennoos napisał(a):
Jak można w obecnych czasach dość łatwo dbać o fryzurę nie chodząc co tydzień do fryzjera ? Jeśli szukacie skutecznych sposobów to osobiście polecam, olejowanie włosów *** które w dzisiejszych czasach daje chyba najlepsze rezultaty z wszystkich możliwych sposobów i kosztuje naprawę nie wiele !

Dzięki ziom, ale nie skorzystam. ;)

Ja to tylko maszynka w łapę i jedziemy z koksem, to całe moje dbanie o fryzurę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Och jak fajnie, że miałam co poczytać na Spamowej... :105:

No i kurka ja jedyna słońca nie mam. Czarno , czarno, czarno...

Byłam na kawkowaniu z koleżanką , ściskaniu przedświątecznym i towarzyszyłam jej w upiększaniu u lekarza. Co te bidne kobitki znoszą ku piękności. :roll:

Chyba faktycznie coś jest z ciśnieniem, łapałam dereale takie, że dawno tam nie miałam, aż mi się wzrok zamglił, ostrość straciłam i tradycyjna myśl w tej sytuacji - fiknę, nie fiknę... :pirate: No ale nic, mdli mnie, ale żyję, zupę gotuję i se myślę jak tu się zebrać na dzisiaj zaplanowany wernisaż.

No właśnie, co z Dryaganem... :bezradny:

Carica Milica, Och, jaki uroczy prezent. :105: Pozdrów ode mnie Nihila gorąco!

platek rozy, Pięknie napisałaś o Spamowej! A przecież każdy tu może odsapnąć, ale lepiej wydrwić, nie rozumiem tego... :bezradny:

na_leśnik, Aż sobie poszukałam, o co dziewczętom chodzi z Twoim wpisem. Żywię nadzieję, że nikogo nie chciałeś zdeprecjonować, ot bardziej nawet przytyk w stronę oberży, gdzie podobno miało być intelektualnie, a co poniektórzy nawet pogardliwie się wypowiadali o pisaniu o codzienności ( mniemam takie małe wycieczki w stronę Spamowej), a tu ups! brak konsekwencji. ;)

Purpurowy, Tu jest tolerancja, możesz kochać kogo kcesz...:smile:

mirunia, Aż boję się spytać, co dziś będziesz znów robić... Nie umęcz się Kochana! :time:

Pozdrawiam piąteczkowo Wszystkich!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, coz moze niektórym sie wydaje ze s a niczym Einstein i na co dzien szukaja kuzwa drugiej teorii wzglednosci :bezradny::bezradny::bezradny: a co tam nasze kawy , wyjscia do pracy i czytanie ksiazek :pirate::mrgreen: chociaz zakladam ze Einstein tez jadl i przeżywał w zyciu rozne inne codzienne sprawy ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi