Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, ale w sensie ze masz cos z narzadem ruchu ze nie mozesz sie ruszac? Bo ja sie rusza m nawet z tak chorym kregoslupem. Oczywiscie mam cwiczenia dobrane tak zebym sie nie uszkodzila wiecej .... Uzgodnilam z fizykoterapeuta ktore fit cwiczenia moge robic bez uszczerbku na zdrowiu.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestesmy zbiorem systemow wchodzacych w interakcje na wielu plaszczyznach np. systemy bakteryjne sa wkomponowane w inne nasze systemy. ogolnie jestesmy bardzo zlozeni w takim razie czemu od srodka czujemy sie jednostką :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, minesulin, nimesulid, jakoś tak ;)

Staż zaliczony jest po dwóch latach, w tej firmie mam umowę na 3 miesiące, więc i tak mi to niewiele daje. W poniedziałek składam przepisowe wypowiedzenie, zgodne z kodeksem pracy.

Wczoraj przyszła nowa dziewczyna, zabrała się za moją dotychczasową pracę i w sumie potykamy się o siebie i nie mam już za bardzo co robić.

Ponadto koleżanka usłyszała jak koleżanka rozmawiała z koleżanką, że popłynęli z kasą i nie wiedzą z czego pensje wypłacą.

A ja od nieuczciwych ludzi i chamstwa trzymam się z dala :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 2 palce okropne przez zespól raynauda czy tam chorobę ( ja już nie wiem co ja mam), ale jest okej, mogę zginać palce

kilka dni temu nie mogłam nic tak mi spuchły. Nie mam trochę wizji co z nimi zrobić, wygląda to okropnie i nie mam pojęcia czy to "normalne", że mi te palce tak puchną ( przecież to nie jest w tych klasycznych objawach :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, wiesz, napisałabym imionami, że pani ta i pani tamta, ale wiesz, dyskrecja, a w ogóle to tam wszyscy wszystko robią za plecami, ale bardzo głośno, więc ja już wiem, co wiedzieć mam.

A głosy w głowie mi każą teraz iść do dużej firmy zarabiać duże pieniądze :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, wieloraki ...Artemizja juz dziala. Powiem Wam, ze jak sie stesknie bardzo to moge tu wrocic :105: Dezaktywacja bez kasowania konta...nie wiedzialam, ze jest taka opcja :P Przywiazalam sie do salir ;) Strasznie sentymentalna z wiekiem sie robie :P

wieloraki pozdrow ode mnie Michellea :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mogłem w nocy spac. męczy mnie lęk nie wiem dlaczego. Czesto jestem w stanie poznać czego się boje. dzisiaj jest ten lęk od 2 w nocy i nie wiem dlaczego. Ostatnio miałem taki we wtorek. życie bez lęków, które miałem szesc tygodni temu było naprawdę fajne. Chce mi się wyjść i iśc przed siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi