Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia wiedzialam, ze tak bedzie z moja konsekwencja...dlatego chcialam w trybie natychmiastowym ale sie nie da :P

kosmostrada ja zawsze z checia rozdaje pozytywna energie ale nie wszyscy chca korzystac :?

wieloraki na tym nicku juz trzeci raz :oops: odchodze...kabaret :P Na poprzednich nie mialam problemu :why:

Jutro na pewno Artemizja odpali nerwice ....tak mysle :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo pod wieczór!

Tella, Nie wiem, co to jest wkłucie centralne, ale brzmi straszno... ;)

misty-eyed, Dobrze, że trzymasz rękę na pulsie z hormonkami, może przez ten poziom TSH ostatnio taka licha byłaś?

Może dojdziecie do tego, co jest przyczyną tej bezsenności, czego Ci życzę z całego serca.

wieloraki, tosia_j, Hej luzaki weekendowe! :smile:

Ḍryāgan, A Ty co, do domu zapomniałeś wyjść? :shock:

platek rozy, Pożyczona do 19 grudnia... :bezradny:

salir, Oj tam zostań. :smile:

Luzuję się. Czekam na gości. Obolała jestem.

Pies czysty, odkołtuniony i ...łysy. ;)

Zupa na kuraku zagrodowym ugotowana. Pycha.

Koraliki przyszły. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Dryagan do lizaków tudzież luzaków się jeszcze nie zalicza, wszak jest jeszcze w pracy. ;)

mirunia, brzuszek pełny, to teraz klapnij se Kochana... :smile: Bądźmy dobrej myśli, że proch pomoże.

Miałam kiedyś zapisany taki lek luzujący mięśnie, nie wzięłam z obawy, że zrobię się "gumowata" i dostanę ataku paniki... :lol:

W razie zimnicy pluszak ( już nie futrzak :D ) będzie chodził w płaszczyku. Nie jest wyskubany jak na lato do różowej skóry, ale brzuch goluśki... Jeszcze sprawdzę jutro w lumpku w dziale dziecięcym, czy nie będzie jakiegoś nadającego się sweterka. :mrgreen:

platek rozy, Nigdy nie rezerwowałam, zawsze szłam na żywioł do biblioteki - co tam wyszperam. Jutro podejdę, bo mam jedną książkę do oddania, to dowiem się, jak to jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, ale w sensie ze masz cos z narzadem ruchu ze nie mozesz sie ruszac? Bo ja sie rusza m nawet z tak chorym kregoslupem. Oczywiscie mam cwiczenia dobrane tak zebym sie nie uszkodzila wiecej .... Uzgodnilam z fizykoterapeuta ktore fit cwiczenia moge robic bez uszczerbku na zdrowiu.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestesmy zbiorem systemow wchodzacych w interakcje na wielu plaszczyznach np. systemy bakteryjne sa wkomponowane w inne nasze systemy. ogolnie jestesmy bardzo zlozeni w takim razie czemu od srodka czujemy sie jednostką :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi