Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, No to świetnie, że udało się w pracy rozruszać! :great:

Potuptałam do pracy udając rześkość i jakoś ten dzionek mija.

Dotarły do mnie Twoje uściski! :smile:

Tella, Zmiana bardzo często niesie za sobą pustkę. Niby człowiek już podjął jakby najważniejsze decyzję, ma być cudnie, a tu koopa, nie wiadomo jak się odnaleźć w nowej sytuacji. To kwestia czasu - trzeba się nauczyć funkcjonować w nowych warunkach, bez starych schematów, które były złe, bolesne, ale znane. Do tego tęsknisz.

Lek powinien pomóc Ci nabrać energii do nowej drogi - myśl o tym jak to ułożyć, żeby Ci było dobrze, czego chcesz, o czym marzysz. Na tym skup swoją energię. Jesteś teraz Ważna. Cały świat przed Tobą, proszę nie wracaj do starego bajorka. To tyle mojej refleksji.

Cześć Chłopaki!

Okropniaście na dworze...

Tak się zawzięłam dziś w robocie, żeby wszystko ogarnąć, że w zasadzie już wszystko zrobiłam, został mi jeden mail do napisania.

W domku czeka na mnie ogórkowa upichcona rano... Wzięłam do pracy tylko mandarynki, głodna jestem... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak trwoga to do ... Baranka. ;)

Co tak cichutko moi drodzy?

Nie zgadzam się na minusową temperaturę. :time: Poszłam po pracy z psem do parku, bo przestało wiać i sypać czemś z nieba i nie mogę się do teraz doprowadzić do użytku, tak zmarzłam. Zdecydowanie mój organizm musi się przestawić.

Dziś umówiłam psa do fryzjera. No medal. :roll: Jak uda mi się jeden telefon z listy dziennie wykonywać, to w tym tygodniu wszystko załatwię. Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego tak trudno mi się dzwoni... :hide:

Zjadłam właśnie opakowanie Kamyków. No bo zimno jest... :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ale to nie te święta. Chyba jaja to na Wielkanoc :-D

Baranki też :P

Widzę, że grubszy temat dzisiaj na spamowej. W sumie co ja mądrego powiem, mnie niestety nieudane związki pogłębiały deprechę i nie ma innej opcji, tylko trzeba się z tego wygrzebać samodzielnie (w sensie z terapią i ze wszystkim, ale skupić się już tylko na sobie, nie na związku).

Wczorajszy film uważam za niskie strefy stanów średnich.

W pracy dzisiaj zupełnie w porządku, ale od grudnia ma być nowa dziewczyna. Koleżanka suponuje, że którąś z nas zwolnią.

Szefowa na mnie dzisiaj patrzy i mówi, że coś ode mnie chciała, ale nie pamięta co. Hmmm... Może mi zapłacić? :P Mają dwa dni do końca miesiąca.

Obstawiacie? Zapłaco czy bedo mieli miłe spotkanie z Inspekcją jak tylko skończy mi się umowa? :twisted:

Znajomy robi syntezator głosowy, a ja robię projekty postaci do celów promocyjnych. Niestety dziewczyna, która nagrywała wokale nie jest zadowolona z tuszy postaci w mojej interpretacji (nie wiedziałam, że się z nią mimo wszystko identyfikuje). Tak że robię jeszcze jedną wersję, tym razem bardziej lalowatą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Namalowałaś babeczkę - ogra... :smile: Klapeczki ma super! A jakie pazurki! :great: Rozumiem, że musisz ją odchudzić...

Może jednak zapłaco... A wtedy shoppiiiiiing! Co następne do nowego domku jest na liście? :105:

wieloraki, Aż boję się spytać z jakich... ;)

Nie mam zmienionych opon na zimowe, o żesz... :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Namalowałaś babeczkę - ogra... :smile: Klapeczki ma super! A jakie pazurki! :great: Rozumiem, że musisz ją odchudzić...

Mam pomysł na jeszcze jeden strój, ale raz, że mi kursor zniknął, a dwa, że jestem zmęczona. A ja się wkurzam jak mi coś nie wychodzi.

Może jednak zapłaco... A wtedy shoppiiiiiing!

Za tę pensję to pewnie kupię waciki.

Co następne do nowego domku jest na liście? :105:

As a matter of fact, drzwi by się przydały :lol: Ale żadne mi się nie podobają. No przecież nie wstawię do bloku jakiejś nowobogackiej okleiny imitującej drewno. Chcę szare drzwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, hej

kosmostrada, hehe, faktycznie dziwnie to zabrzmiało, ale nic takiego, po prostu czasami sporo czasu spędzam na dworzu ;)

alone05, ubierz się w to w co się sobie podobasz. nie ma większych reguł

Carica Milica, cześć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!!

Carica Milica, czujesz taką potrzebę, zrób tak jak czujesz! Ja w zeszłym roku też zniknęłam na kilka miesięcy, ale wróciłam. Bardzo tego potrzebowałam. To tymczasem Carico droga, niech Ci się dzieje jak najlepiej!!!

Mąż remontuje łazienkę, a ja właściwie leniuchuję. Poza zakupami i ugotowaniem obiadu, nie mam nic innego do roboty.

Jak się okazało, konieczne było zeskrobanie tynku, Mąż robi spokojnie, powoli, bo nie ma już tyle sił co kiedyś. Nie szkodzi, bo właściwie nigdzie nam się śpieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki, tak jest właśnie. Szukamy tutaj zrozumienia, pocieszenia, wsparcia... zazwyczaj znajdujemy i dlatego wracamy.

wieloraki, :great: zgadzam się z Tobą :D w kwestii rozwijania forum!

Igiaa, ja jestem tutaj, z przerwą kilkumiesięczną, od 2011 r. /mam nowe konto/. Wiem, że jeśli poczujesz potrzebę, rozpiszesz się tutaj. Ja czasem też tylko czytam, nie piszę, różnie bywa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tutaj jestem na wielu kontach od 2009 roku, ponad 7 lat...

mam jakiś dziwny sentyment do przeszłości, przecież w 2009 czułem się tragicznie a i tak jakoś wydaje mi się to lepszy rok niż ten, pewnie za kilka lat pomyślę o tym, że był taki fajny, a teraz tego nie czuje.

dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi