Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, fajna bluza :lol: , bawełniana? To niej chyba kiedyś wspominałeś, o ile mnie moja babcina pamięć nie myli ;)

kosmostrada, proszę uprzejmie :D , może jeszcze ktoś skorzysta :

http://www.th-med.com/3cwiczenia.html Klikasz w odpowiedni zestaw :D

tosia_j, Witaj Tosiu, nie przywitałam Cię :!: A dlaczego miałabyś nie zamówić sobie takiej bluzy :D ?

cyklopka, rozumiem, że dziwnie zachowujący się szef, znaczy dziwna atmosfera w pracy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, fajna bluza :lol: , bawełniana? To niej chyba kiedyś wspominałeś, o ile mnie moja babcina pamięć nie myli ;)

Według producenta 60% bawełna, 40% poliester.

Wspominałem wcześniej raczej o koszulce, bo zakupiłem jakiś czas temu czarną koszulkę z identycznym nadrukiem i też wrzucałem zdjęcie. :D

Nosiłem się dłuższy czas z zakupem bluzy, aż tu nagle promocja -30zł na wszystkie bluzy, to skorzystałem z okazji. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, sami malujemy. Właściwie Mąż. Miał zająć się tylko glazurą, ale stwierdził, że przy okazji zrobi też sufit. To zajęcie już od miesiąca odkładaliśmy. Ciągle coś nam było ;) Łazieneczka malutka, a malowanie glazury jest naprawdę proste... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. U mnie trochę adrenaliny, bo po graniu w gry wziąłem się za powiększanie wiedzy informatycznej. Do tego dołączyłem do dumnej grupy osób, które ukończyły TES V: Skyrim.

Cześć.

Jak spotkasz w tej dumnej grupie mojego brata (też do niej należy) to daj mu w ryj ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi