Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, Ło matko, co Ci człek zawinił? :hide:

Podziwiacie Księżyc? Ostatni raz taki był w 1948, a następny... może nie dożyję. 8)

od 1948 juz zapomnialam jak wygladal, a dzisiaj jest mgła jak mleko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatku , to bardzo miłe zwyczaje o których piszesz. Widzisz , w galerii jest dobra herbatka o wielu smakach i ja mam tam blisko , a herbatki lubią moja mama i teściowa . Widzisz , już mi coś podpowiedziałaś :uklon:

A z tą niszczarką do dokumentów dla tego gościa to był strzał w dziesiątkę , firmę prowadzi w warunkach domowych i bardzo się ucieszył , mówiąc "że też ja na to jeszcze nie wpadłem"(cena ok.150zł ) Skarpety to rzeczywiście dla mężczyzny prezent nietrafiony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Carica Milica, a bo ciocia po kilku miesiącach wróciła to tego faceta co jej wpierdzielił kiedyś i ją przeprowadzałem od niego, a teraz zajeżdżam do niej do jej nowego mieszkania, a ona sobie z nim siedzi w wielkiej miłości i do mnie żebym ją tam z powrotem przeprowadził. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Jasne :blabla: , w 48 to może Twoi rodzice byli na świecie. ;)

A to pech, a u mnie o dziwo piękna widoczność.

Karolina66, A herbata, czy kawa to wcale nie taki bezpieczny prezent, mi się zdarzyło wiele razy dostać taką, co mi nie smakowała... :(

Najlepiej mieć zamówienie na prezent, ale wtedy nie ma niespodzianki... :bezradny:

Carica Milica, No niby w emu to i w ciepłości można latać, bo to wełna i się dostosowuje. W końcu to australijski butek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Ech nic nie poradzisz, ciotka to dorosła osoba... :bezradny:

No nie... ale za to że jej wpierdzielił, to mogłem go sprać. ;) Chociaż tak się zastanawiam czy za to już wcześniej nie dostał... a to będzie za następny raz kiedy jej wpierdzieli. Czyli już pewnie niedługo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam też wszystkim portal ArsNeo . Można tam kupić rzeczy bardzo drogie ale i takie za niewielką sumę , a na pewno mama czy teściowa ucieszy się z ładnej bransoletki , wisiorka , kolczyków (pakowane są w przepiękne pudełeczka) . Idę spać , bo grypsko odegnane i jutro obowiązki . Lekarz to dzisiaj potwierdził . Dobranoc :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, Lubię takie stronki, są dla mnie inspiracją do moich biżu. :105: Śpij dobrze!

cyklopka, A jakoś tak się zrobiło, prezentowo...

Pomysł uważam super z biletem, jeśli mama lubi. Pytanie tylko - czy pójdzie sama?

Purpurowy, Jak każdy Mściciel powinienieś mieć odpowiedni strój. ;) W sumie chyba masz, możesz występować jako Zomowiec, nie? :great::mrgreen:

Znowu mam siniaka na nodze... Jak ja to robię, że się ciągle obtłukuję i nie pamiętam tego? :shock:

Życzę Wam spokojnej nocy, ukąpana wskakuję z książką pod kołderkę.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpisywałam jeszcze na pv-a i muszę ale to muszę pochwalić Cyklopkę za Jej hobby :brawo::brawo::brawo: To jak powrót w dzieciństwo i ugłaskanie tej małej dziewczynki , którą my dojrzałe kobiety mamy w sobie.

Kosmostrada , tam proponują wiele innych rzeczy -jak będziesz miała chwilkę,zobacz w kategorii "inne" piękne chusty i szale;także cudowne kartki,propozycje z gliny bardzo fajny portal (!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, terapeutka mi trochę marudzi, że za dużo energii poświęcam tej młodszej sobie, ale już trudno :bezradny:

Ale fakt, wybieram zabawki i programy telewizyjne, od których mnie w dzieciństwie odciągano, bo chciano mi narzucić swoje poczucie estetyki w trybie "wcale ci się to nie podoba".

Purpurowy, ten by pasował do harleykowej stylówy, licencjonowany jest :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, no tylko trochę kosztowne akcesorium, jeśli bym miała z nim tylko chodzić po osiedlu i rozwiewać resztki wątpliwości na temat stanu mojej psychiki :B

A zapomniałam wam jeszcze rzec, aktualnie zmienił się mój stosunek do pracy byłej i obecnej, mogą mnie wszyscy w d#93 pocałować :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Aniu kolo mnie alma tez juz nie funkcjonuje od okolo 2 tygodni. A stronka swietna , znam i lubie , kupilam kiedys kolezance extra kubek do herbaty , wlasnie na tej stronce.

Karolina66, O bizu tez uwielbiam ! Poloookam sobie na ta stronke co zapodalas:)

Dzien dobry Kochani:*********

U mnie sloonko ale kolo 7 bylo minus 6 stopni.

Czekam na weryfikacje mojego pliku z fundacji i zaraz sie biore za prace.

Wstalam bardzo rozbita i zdolowana . Wylekniona i mam dosc. Jak tak ma moja reszta zycia wygladac to ja podziekuje .

fe9b3de03152718c19d620e03cae2e59.jpg

Zycze Wam milego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi