Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Słońce... słońce od rana! :yeah: Nawet się nie spodziewałam takiej pięknej pogody po wczorajszej chlapie i ciemnościach. Ale był mrozik z rana, kierowcy skrobali szyby, a na trawnikach siwo.

Mam teraz chwilę na II śniadanie i kawkę... poruszam się też trochę, coby wyprostować kręgosłup.

Zawroty nadal mam.

Widzę, że będziemy się wspólnie uczyć francuskiego... super, lubię "coś tam" umieć po jakiemuś. ;);)

Bonne journée! :D

wieslawpas, idź do lekarza po jakieś ssri. Bierzesz jakieś leki systematycznie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie też było słońce ( już się zachmurzyło) i jest zimność. Starałam się cieszyć fotonami, nawet rano byłam nad morzem ( nie mogłam spać), ale jakoś strasznie mi słabo. Coś jest w powietrzu, bo nie ja jedna narzekam.

Z rana jak idę z futrzakiem, to zawsze spotykam biegaczy. Dziś jedna babka mnie zaskoczyła - truchtała brzegiem morza - to że w dżinsach i puchówce to nic, jak też czasami podbiegam z psem dla rozruszania w normalnych ciuchach, ale na nogach miała trampki na wysokim koturnie. :smile: Chyba wyszła po bułki i zdała sobie sprawę, że - o kurczę miałam dziś w planie przebiec 5 km, a to lecę... :P

salir, Przyczaiłaś się, żeby otworzyć Spamową? :D

mirunia, Może jednak zima idzie... Ale zimność bez śniegu, beznadziejnie. :pirate: Przeskoki pogodowe są niezłe. :roll:

Może uda Ci się jeszcze w promykach wracać do domku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, zima jest urocza ze śniegiem, jednak w ostatnich latach jakoś wolę suche chodniki, niż posypane piachem lub oblodzone i śliskie.

Chociaż widok ośnieżonych drzew przy - 10, -15st. i śnieg do kolan ma swój urok, dawno już taka zima była.

Chyba załapię się jeszcze na to słońce po pracy. :yeah:

salir, to sąsiadujesz z woj.małopolskim, a jednak jeszcze inaczej mówicie.

Chociaż na dworze - tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a tak serio to mieszkanie lepiej zarezerwować jeszcze z Polski niż jechać w ciemno, nie wiem na jakie warunki się nastawiasz. Paryż jest generalnie dość drogi, najtaniej to chyba w klasztorach.

Zarezerwować przez internet to pół biedy, ale potem na miejscu wytłumaczyć że mam rezerwację itp... :hide:

A tak w ogóle to fajna fota :yeah:

A dziękuję. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi