Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, tak jakoś znikąd pojawił się smutek... Na pewno siedzenie w domu temu sprzyja. Tak, muszę wywietrzyć głowę ;)

Zwiększony apetyt naturalnie pojawia się, gdy przychodzą chłody :D

Nie można ograniczać się we wszystkim. Trochę tłuszczyku, trochę czekoladki nie zaszkodzi na pewno :D

Ja z konieczności ograniczam się od wczoraj, nie chcę wywołać znowu bólu. Ale w normalnej sytuacji, nie odmawiam sobie odrobinki słodyczy na co dzień :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy trudna to emocjonalnie sprawa , naprawdę tego chcesz ? Wypisz na przysłowiową karteczkę wszystkie za i przeciw Twoim poszukiwaniom . Ja , będąc Twoim niebiologicznym rodzicem średnio się z tego ucieszyła.A czy biologiczni się ucieszą tej pewności też nie masz. :105:

Misty-eyed , pij siemię lniane razem ze śluzem , który wytwarzają zaparzone pesteczki...to na pewno nie zaszkodzi,a może pomóc (?)

Kosmostrada , jestem fanką Twoich pomysłów kulinarnych ! :brawo: (i nie tylko)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy trudna to emocjonalnie sprawa , naprawdę tego chcesz ? Wypisz na przysłowiową karteczkę wszystkie za i przeciw Twoim poszukiwaniom . Ja , będąc Twoim niebiologicznym rodzicem średnio się z tego ucieszyła.A czy biologiczni się ucieszą tej pewności też nie masz. :105:

Trudna emocjonalnie, ale nie dla mnie, w ogóle nie odczuwam żadnego dyskomfortu z tym związanego. Rodzice adopcyjni nawet się nie dowiedzą. A co do biologicznych, to jak zwykle zakładam najgorsze, tak więc albo potwierdzi się to co przeczuwam od lat i z czym już dawno się pogodziłem, albo wydarzy się cud i będzie dobrze. ;)

Purpurowy, powodzenia!

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy , sztuka dyplomacji Ci nieobca , zatem niechaj się dzieje i wszystko rozegra pozytywnie !

A jak, dyplomata ze mnie pierwsza klasa. :mrgreen:

tosia_j, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Przepraszam, że napisałam że ciężki temat, nie chcę żebyś tak się poczuł, jeśli takich emocji nie ma w Tobie.

Karolina66, Dziękuję bardzo :oops: , często przeszukuję neta w poszukiwaniu inspiracji kulinarnych. Taki kolejny sposób na pocieszenie.

Ale co zrealizowałaś z planu to z głowy! :great:

Naemo, A Ty sobie tego planu za ambitnego nie zrobiłaś, trochę ponad aktualne siły? Z tego co wiem, to w takich trudniejszych chwilach nasze zamysły powinny być ot takie drobno -kroczkowe, co by sobie więcej frustracji nie dostarczać... :bezradny:

misty-eyed, Oj jak ja nie lubię takiego smuto-ataku znikąd... :( Troszkę chyba też jesteś umęczona tym chorowaniem. :bezradny: Zyczę Ci więc szybkiego wystawienia nogi. :smile:

U mnie się odrobinka słodyczy nie udaje, tak mam w wielu dziedzinach życia - albo wszystko albo nic. :P ( tradycyjnie dodam - pracuję nad tym. ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, utul podgryzaczy, toż to Twoje bidulki... A potem podziękuj swojemu umysłowi za świetną pamięć, ale że niekoniecznie dziś masz ochotę tym się zajmować. ;)

Ale mnie nerw złapał na wieczór. :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Przepraszam, że napisałam że ciężki temat, nie chcę żebyś tak się poczuł, jeśli takich emocji nie ma w Tobie.

Spoko, jeśli takich emocji u mnie nie ma... to nie będzie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi