Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, no to powiem, że masz niezłe wyniki w relacjach interpersonalnych :mrgreen:

zaczarowanaaa, w takim środowisku ciężko walczyć z nerwicą, masz duże i obiektywne źródło stresu i niskiej samooceny :(

misty-eyed, zmienić się może człowiek sam, ale doczekać się, że drugi się zmieni, to nie bardzo :bezradny:

kosmostrada, mirunia, dzień dobry!

Lepię CV, próbuję się zmieścić na dwóch stronach, bo mam teraz już tyle praktyk odbytych jako nauczyciel, farmaceuta, dziennikarz muzyczny i kapitan statku kosmicznego :mrgreen: Będę w biurze na szkoleniu, to sobie gratis kilka egzemplarzy ksernę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O żesz, k...., sprawdziłam ten lek co mi psych, zapisała, toż to jest olanzapina. :time: Czy ją Bóg opuścił? Chce mnie wykończyć, zazombiakować, roztyć i w ogóle ... ???? :hide:

No nic, przynajmniej pogoda idealna...

Witam się serdecznie z niewitanymi! :papa:

Ciut muszę się poskarżyć, otóż rozpadłam się fizycznie dzisiaj. Od jakiegoś czasu wróciły mi moje bóle ramion ( w końcu to było do przewidzenia, jedna rehabilitacja nie starcza na zawsze), a dziś jeszcze wysiadł mi kark. Jezoo jak mnie boli i łeb mi od tego też wybucha. Wyskoczyłam z pracy po przeciwbólowy, bo miałam łzy w oczach z bólu i szczękościsk.

No ale poszłam do biblioteki wg mojej ostatniej polityki - dolegliwości swoją drogą, a życie swoją. Ledwo się dowlokłam, ale zrobiłam, to co chciałam dzisiaj. Nie uwierzycie jaką książkę min. pożyczyłam - "Bóle głowy, szyi i karku" :lol:

zaczarowanaaa, Nie wiem, jak bym przeżyła mój ostatni nawrót. bez tego co mi dała terapia. Polecam, a już jak czytam co piszesz, to Cię na nią wysyłam. ;) Odżyjesz kobietko.

mirunia, Kochana ale ten lek to straszna trucizna... :why:

Korzystajmy z pogody, korzystajmy, toż to taki dar niebios. :105:

platek rozy, Też tak kiedyś chłonęłam ból ze świata, ale mocno nad tym popracowałam ( min na terapii). Wiesz, co mówię sobie w takich chwilach - to mnie nie dotyczy. I nie jest to zimne i bezduszne, bo nadal można być super empatycznym, pomocnym, wręcz człowiek ma na to więcej energii, gdy nie dokarmia z zewnątrz swojego "ciała bolesnego" jak to nazywa Eckhart Tolle.

Carica Milica, Już po kawce? :smile:

Purpurowy, :D

cyklopka, Kochana gdzie zamierasz składać Cv jeśli to nie tajemnica? :105:

J3RZY62, Po czym będziesz odpoczywał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, fajne :)

misty-eyed, też zajrzałam sprawdzić czy forum działa.

kosmostrada, tajemnicą wielką nie jest, będę dzwonić telefonem do znajomych aptek, również telefonem do szpitali, do sieciówek wyślę maila, a do prywatnych będę zachodzić osobiście. Dzisiaj wracając z biura w ramach rozgrzewki i treningu pewności siebie weszłam do dwóch kolejnych aptek i zapytałam czy nie szukają. Normalnie z uśmiechem, na luzie, że ja to w ogóle mogę pracować tu czy tam, a nie jakaś wystraszona i nienarzucająca się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, na jedzenie nie masz ale na Lacoste jest .. dziwne zaiste dziwne . A pozniej napiszesz ze Ty nic takiego nie pisalas . Rece opadaja :hide::hide::hide::hide::hide::hide:

Witajcie Wszyscy :*********

J3RZY62, oryginalne tenisowki lacoste na allu plasuja sie od okolo 120 zl do 250 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, nie pienie sie ale nie lubie obludy i kłamstwa. Zasilki na buty wiem w jakich kwotach tam daja i na pewno nie jest to 200 zl . jak mozna plakac ze sie nie ma za co jesc jak sie kupuje takie drogie buty. I Ty o dziecku myslisz jak sama jestes jak duze dziecko .Zreszta chyba ignora dam bo juz czytac tego nie moge . :hide::hide::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak się składa że dostałam 120 zl na buty i tylko dołożyłam 10zl na kuriera.

I nigdzie nie płacze że nie mam na jedzenie. Pisałam że jem jeden posiłek dziennie i to mi wystarczą.Z tego co czytałam twoje poprzednie posty to ty płaczesz że masz mało kasy A właśnie na jedzenie dość róžnorakie i nietypowe bo jakieś fitowe to masz podczas gdy ja na twoim miejscu jadlabym chleb ze smalcem.

Jesteś zwyczajnie zazdrosna.

Twój ignor mnie nie obchodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, tak, w normalnym sklepie ze trzy pary trampek byś miała i to nie najgorszej jakości, trampki za 130 zł to dla bogacza.

Trampki można kupić za 19,90 zł --> http://allegro.pl/klasyczne-sznurowane-trampki-tenisowki-buty-p-ac1-i6467202349.html#thumb/2

6467202349_1

mirunia, hej ;) A dzięki jakoś leci :smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Lato normalnie... :105:

Czuję się wypruta, bo znów @, za wcześniej... Ech... Ale przynajmniej wiem, dlaczego wczoraj taka byłam nijaka.

Byłam na zakupkach, teraz prace domowe. Poszłabym gdzieś na słońce, ale niestety pracuję w weekend i nie będzie, jak ogarnąć.

Lusesita Dolores, Zdrowe jedzenie nie jest drogie, zwłaszcza jak opierasz się o produkty sezonowe, korzystasz z okazji, wykorzystujesz wszystko bez marnowania. Wiem, ile dziś wydałam w warzywniaku i w biedrze, a przyszłam z siatami. Nie używam też żadnych produktów gotowych, nawet Twój ulubiony bolognese robię od początku do końca sama - inna cena, inna jakość. Poza tym jak człowiek się nie obżera, je tylko tyle ile mu potrzeba, to porcje nie są duże, co za tym idzie, stać nas na produkty dobrej jakości.

Twoje zakupy są dla mnie też zaskakujące, no ale to już są decyzje i wybory, które sami podejmujemy... :bezradny:

cyklopka, Gratuluję i trzymam kciuki za fajną pracę!

platek rozy, No ja już po zakupkach. W biedrze piękna czerwona papryka w dobrej cenie! :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi