Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Pachnie ciastem w całym domu... :105:

Purpurowy, Wiesz jak nie piszesz co chodzi, to nie możemy cię pocieszyć... więc ewidentnie brzmi to jak dramatyzowanie. :bezradny:

Carica Milica, Leki lekami ale dziś jest psiący dzień...

takie tam, żeby tylko wena do gotowania była, to jakoś będzie.

cyklopka, Lubię kolorowe papiery.

Cytuj:

Okazało się, że to co miało rozwiązać wszystkie moje problemy, okazało się bezwartościowym gównem...

Tak jest zazwyczaj ze wszystkim, co ma rozwiązywać wszystkie problemy .

Swięte słowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Wiesz jak nie piszesz co chodzi, to nie możemy cię pocieszyć... więc ewidentnie brzmi to jak dramatyzowanie. :bezradny:

A o czym tu w ogóle pisać?

Na drodze do osiągnięcia czegokolwiek zawsze stał mi brak kasy.

A teraz mam kasy jak lodu i co?

I mam zajebistych "przyjaciół" za kasę i nawet pierwszą w życiu randkę udało mi się obskoczyć. Jak myślisz, za co? Za kasę, a jakże. Jeśli ktokolwiek chce mieć ze mną cokolwiek wspólnego, to tylko za kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Co ja mam Ci powiedzieć -rozdaj biednym? :roll: Wykorzystaj kasę na swój rozwój, kształcenie, nowe pasje, zmianę środowiska, a nie tkwisz w starych schematach tylko kasy przybyło, to jaki cud ma nastąpić?

Normalnie żem się zelziła... :twisted:

Zmianę środowiska? Pierwsze co, to poleciałem do Warszawy i było to samo co u mnie. Dopóki portfela nie wyciągnąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Środowiska ogólnie, a nie tylko fizyczne przemieszczenie się. Np. idziesz na uczelnię do innego miasta- zmieniasz środowisko - poznajesz nowych ludzi, przebywasz w innych kręgach towarzyskich. Zapisujesz się do np. klubu żeglarskiego - spędzasz tam czas, poznajesz ludzi o podobnych zainteresowaniach, vide wkraczasz w nowy krąg towarzyski. Podsumowując zmiana środowiska wymaga czasu i działania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Co ja mam Ci powiedzieć -rozdaj biednym? :roll: Wykorzystaj kasę na swój rozwój, kształcenie, nowe pasje, zmianę środowiska, a nie tkwisz w starych schematach tylko kasy przybyło, to jaki cud ma nastąpić?

Normalnie żem się zelziła... :twisted:

wlasnie, tez sie moglam zezlic to sie glupja spytałam czy sie całował :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Środowiska ogólnie, a nie tylko fizyczne przemieszczenie się. Np. idziesz na uczelnię do innego miasta- zmieniasz środowisko - poznajesz nowych ludzi, przebywasz w innych kręgach towarzyskich. Zapisujesz się do np. klubu żeglarskiego - spędzasz tam czas, poznajesz ludzi o podobnych zainteresowaniach, vide wkraczasz w nowy krąg towarzyski. Podsumowując zmiana środowiska wymaga czasu i działania.

No przecież skoro pojechałem do Warszawy, to spotkałem innych ludzi, z innego środowiska niż moje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :***********

Ja dzis troche pozniej do pracy mam bo jade sluzbowo do Mops z papierami. A tak wczoraj z now bol glowy ale pogoda , raz deszcz , raz slonce... tak caly dzien. Do tego mialam tak bardzo duzo pracy ze nie mialam czasu nawet na chwile tu zajrzec a po pracy bylam juz tak padnieta ze nie mialam sil.

mirunia Kochana zobacze co z tym lekiem ktory doktor zapisal bo cos mi sie widzi ze to cos podobnego do Vicebrolu ktory niby ma takie samo dzialanie i ktoryu nie pomagal mi a ni na jote a wrecz nawet po nim glowa bolala bardziej.

kosmostrada pomysl na wyjazd fajny ! mam nadzieje ze sie uda i wrocisz zadowolona :)

Ja sama mam jechac na kilka dni juz za c hwile bo urlop biore ( tydzien) i tez mam obawy.

Zycze Wam milego dnia! Koncze kawe i lece pod prysznic.

Zimno jak diabli w domu mam ...

tumblr_m5l8ieO5qi1qcmrkno1_500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry moi drodzy!

U mnie też zimność, musiałam wyciągnąć w nocy grubszą kołdrę, bo marzłam.

Staram się jakoś pozbierać od rana. Dziś plan niewyszukany, idę do pracy, a potem muszę posprzątać.

Dobra wiadomość dnia - udało mi się na jutro wcisnąć do fryzjera, co od razu o jeden mały punkcik mi polepsza humor, bo już dziś załamana byłam szopą na swojej głowie ( chodzę w koczku, żeby mnie nie denerwowały te włosiska).

Choróbsko nadal szaleje, w zasadzie nie rozstaję się z chusteczką do nosa.

Miłego dnia!

Nihil, Jak wygram w totka to uderzam do Ciebie, jako miszcza doradztwa finansowego. :D

platek rozy, Niestety u mnie nie działa urlopowa zasada wielu nerwicowców - oderwanie od zwykłej rzeczywistości - cudowne uzdrowienie. ;) Zawsze istnieje opcja, że będę miała przez 4 dni zgon i tak spędzę wypad. No ale próbować trzeba, zwykle radzę sobie w ten sposób, że kłusuję przez miasto (nie dając wytchnienia towarzyszom podróży :roll: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kwestia światopoglądu, tych priorytetów - ja w swym dekadencko-nihlistycznym usposobieniu niczego się nie dorobiłem, zapewne już nie dorobię, to też "tylko karmię zmysły" ;) Tobie proponowałbym kupować ten "fizyczny" kruszec - złoto, srebro - żadnych tam lokat bankowych, funduszy inwestycyjnych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi