Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Czyktos wie co sie stało z poczatkiem nicku Ḍryāgan?

Witam Spamową ;)

Nie wyświetla się na telefonach, bo to jakaś dziwna litera.

a....myslalam ze co go zjadlo

witam wieczorem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, może jeszcze nie zmieniaj leku, przecież był okres, że lek działał i czułeś się w miarę dobrze. To lato też ma wpływ na nasze samopoczucie, może jesienią będzie lepiej. Ja też dość długo czułam się źle, wracały lęki, depresja i tak w kółko było, aż się wreszcie unormowało na znacznie lepsze samopoczucie. Po roku brania esci doktor zaproponował stopniową odstawkę, próbowałam przez 2 m-ce, ale nie dałam rady, dopiero od marca spróbowaliśmy znowu (że z wiosną będzie korzystniej to zrobić) i do tej pory jestem na tej odstawce- mam 2 dni przerwy w braniu esci.

A masz jeszcze coś dodatkowego np. na noc? Ja mam mirtę 15mg i ją doktor chce zostawić jeszcze na jakiś czas, jak zejdę z esci.

Nie rezygnuj jeszcze z esci, na cholerę mieszać i znowu wchodzić w nowy lek i w uboki?

Obyś jak najszybciej poczuł się lepiej - tego Ci życzę!

Nie chciałbym przekombinować z lekami i też wolałbym nie rezygnować z esci, tylko dostać coś dodatkowego, ale 1) poranki po przebudzeniu są tak stresujące, że rzutują one na całą resztę dnia, 2) jestem tak zamulony, że wycieczka na klatkę schodową po listy ze skrzynki to Himalaje... 3) apetytu nadal brak.

Lada moment też włączę psychoterapię do leczenia, ale nie wiem, czy w aktualnym "zniechęceniu" będzie ona miała sens...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór

Dziś miałam dobry dzień

Dobrze będzie do poniedziałku...

Od wtorku ojciec znowu zacznie pić...

Ehh....

W niedzielę rano jadę do Gliwic...

W czwartek za tydzień muszę zrobić lekarza medycyny pracy....

Tak w ogóle zmniejszyłam leki o połowę i łapie doła.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Źle się dziś czuję... :( O drugiej w nocy obudziłam się w telepawce, aż mi mięśnie drgały. Od rana ściska mnie lęk, masakruje cały wachlarz somatyków. Wzięłam tabsa i chyba wrócę do brania, co drugi dzień, bo już nie mam siły. Nie mogę wyrywać po parę chwil normalności, tak się nie da, od września trzeba do pracy normalnie chodzić i jakoś funkcjonować. Już nie wspomnę o odzyskaniu chęci, pasji. :bezradny:

Mam nadzieję, że proch zadziała i popołudniu się ustabilizuję.

Pada deszcz... A i ja posmęciłam...

Miłego dnia, niech Wam humorki dopisują!

cyklopka, I jak dzisiaj, noc zasmutkowanie zabrała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Słonce tulam Cie goraco :*********** Pobierz faktycznie jakis czas te tablety. Moze cos sie unormuje. Bardzo mi smutasno ze tak sie czujesz. Lek powinien sie rozkrecic za kilka dni bo on szybciej dziala niz antydepy ,

Ja zas z migrena i tez malo spalam . Klade sie z nerwem ze zas bedzie glosno u pajaca na dole bo przez ostatnie kilka dni znow daje do wiwatu ,Na szczescie podpytalam i dwie rodziny z naszej klatki podpisza mi pismo odnosnie jego zaklocania spokoju i zaniose to do spoldzielni wraz z lista z policji ile razy byli do niego wzywani .

Licha jestem a na dworze upal ogromny ... Jestem tez bardzo , bardzo zmeczona.Wczoraj wrocilam dopiero po 19 do domu.

large.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi