Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, przepraszam i błagam o wybaczenie. :oops: Dodałabym je na forum, ale niet. Za dużo hejtu się ostatnio czai i szerzy.

Dawaj na forum, a jak się hejt pojawi, to zasadzisz kopa różowym martensem, a jak zajdzie potrzeba, to ja poprawię wiśniowym glanem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby co będę walczył w Twojej obronie :)

Błędny rycerz swą lśniącą mediolankę założył i dobywszy tego miecza, bronić godności Księżniczki Caricy na białym rumaku w pośpiechu wyjechał. Lecz za przeciwników będzie mieć w pordzewiałych kolczugach tych najemników plugawych - ... bez czci i honoru, tego kodeksu nie przestrzegających, zawsze kupą atakujących, śmiercionośnej kuszy używających, papieskiej ekskomuniki się nie bojących :P O wielki, o piękny, o szlachetny Sir Ḍryāgan-ie, los Twój już przesądzony, cnota Księżniczki Caricy zgubiona ... - już ci trubadurzy o smutnej prawdzie pieśni będą układać ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Kochani!

Widzę żartujecie, to na wieczór mam nadzieję, troszkę się lepiej poczuliście. :great:

Ja jakiś czas temu wróciłam. Jarmark przelecieliśmy, bo trochę późno się zebraliśmy. Parę fajnych rzeczy jak zwykle jest, trochę chłamu również. Mam nadzieję, że jeszcze raz się wybierzemy na spokojnie. Ale monsz jakieś winyle jak zwykle nabył, a my z młodym załapaliśmy się na skórzane bransolety od super pana, który sam je robi, taki przesympatyczny odjechany artysta. Bransolety proste, ale z pazurem.

Byliśmy w nowo otwartej lodziarni włoskiej, młody powiedział, że najlepsze lody czekoladowe, jakie w życiu jadł. :105:

Trochę mną poniewierało, ale dałam sobie radę i to najważniejsze. Fajna atrakcja dziś była!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Bardzo lubię gdańską Starówkę, zwłaszcza poza sezonem. :105: Ale nawet teraz jest super.

Jutro pokażę moje bransolety, jak będzie światło do foty.

Mieszkam we wspaniałym miejscu na Ziemi... :smile:

Carica Milica, Niech się produkują, tak powinno być. ;) A nasze chłopaki potrafią pokadzić, aż miło. :smile:

Ḍryāgan, Ma talent ten nasz Nihil, co? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj skułam wszystkie kafelki w kuchni w półtorej godziny. Vivat ja! Ale następnym razem robię w maseczce.

Cyklopka "bohaterem własnego domu" ! :D Niby że "groupie" itd., a widać śmiało można by ją było posadzić za sterami tego traktora, spychacza, buldożera - jak w tym filmie propagandowym z czasów komuny :D

Będzie prawko, to i traktory będą.

Chanelluję komunistyczną energię wprost z wielkiej płyty bloku, do której się dokopałam.

Życie mnie nauczyło, że królewna musi najpierw zadbać o własny zamek i zasoby swego skarbca, zanim wyruszy na podbój serc :P:P:P:P:P

cyklopka, jesteś Wielka Dziewczyno! Sama zrobiłaś męską robotę, podziwiam... ciekawe jak jutro będziesz się czuła, czy ręce nie odmówią posłuszeństwa? Ale będzie Ci się dobrze spało! :zzz:

Nie sądzę, bo jestem teraz trochę pobudzona i dalej będę wałkować recenzję, którą zaczęłam wczoraj. Najwolniej idą pierwsze słowa, potem się rozkręcam.

Tylko w prawym bicepsie czuję jak dotykam. Po jutrze spokojnie wrócę do tematu. Jest jeszcze łazienka do skucia. Panowie w tym czasie zdjęli panele w jednym pokoju i wynieśli część desek. Dzięki temu ekipa remontowa będzie miała mniej pracy i zaoszczędzi się na demontażu.

Ja Wam mogę porobić za DJ-a, to jeszcze zatęsknicie za Nihilem. :twisted:

Nie, ty masz w porządku gust.

Ewentualnie ja coś zapodam jako pożal się bobrze dziennikarz muzyczny :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.

Ciocia już wróciła i zastała zarówno kanarka jak i pieska żywych.

Z Warszawy do Siedlec jechała pociągiem wraz z lokalnymi "kibicami". Mówi że nie raz i nie dwa jechała pociągiem z kibicami, ale takiego bydła jak to lokalne to jeszcze nie widziała. I to jest prawda, bo lokalna młodzież jest naprawdę bardzo specyficzna. Odwiedzałem brata w różnych miastach - Warszawa, Wołomin, Radzyń Podlaski itp. i naprawdę nigdzie aż takiego bydła nie widziałem. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

To jest niewiarygodne, że drugi miesiąc jest taka sama pogoda - słońce, chmury, słońce, chmury. Nie wiadomo jak się ubrać, a i głowa tego nie lubi... :bezradny:

Dziś mam dzień bez zaplanowanych atrakcji, jak zwykle coś tam ogarniam, zaraz się zbiorę po wyniki badań, jakieś zakupki, potem obiad. Mobilizuję się, żeby coś tam robić.

Dziewczynki to moje nowe bransolki, na łapce wyglądają super, na fotce może niepozorne. Jedna z mega grubej skóry, z fajną fakturą, bardzo szeroka, specjalnie uformowana skóra, żeby się zawijała na ręce, w ciepłym brązie. Druga jest grafitowa, jakby niedbale posprejowana. Na pewno nikt nie będzie miał identycznej, bo pan te bransolety miał każdą inną, w wielu kolorach. Takie zadziorne, rockowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

kosmostrada, zadziorne, rockowe. Wiesz, że to lubię ;):great:

Carica Milica, cześć E. ;) Też mam fatalny dzień... Jakoś nie mogę się pozbierać z tego bagna, pomimo łykania esci. Do lekarza się zapisałem, muszę przetrzymać do połowy sierpnia (ach te urlopy), może mi wprowadzi jakieś zmiany w leczeniu, bo nie nie chce mi się już tak ciągnąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, No widzisz, przeszło najgorsze :great: , teraz tylko się nie rozpędź w górę. ;)

rolosz, Roloszku tak mi przykro, że ten lek Cię nie stawia na nogi. Dużo osób latem jakoś tak jest sponiewieranych, nie wiem w czym rzecz... :bezradny: Byle do wizyty, nie jest tak źle z terminem, ja mam dopiero na wrzesień.

Spacer koniecznie.

Carica Milica, Tak Cię coś rzuca ostatnio, jazda po wertepach... :( Mam nadzieję, że na popołudnie troszkę Cię podniesie.

rolosz, mirunia, Cieszę się, że Wam się moje rockowe biżu podoba, zawsze to jakąś frajdę sobie sprawiłam ( a właściwie monsz, bo ja bym znowu pewnie na sobie zaoszczędziła... :roll: )

mirunia, U mnie też duszno się zrobiło. Ale zakupki też zrobiłam.

A taka jestem nijaka cały czas, nawet jak mnie okrutnie nie poniewiera...

Kochana całkiem możliwe, że się na wieczór troszkę lepiej poczujesz. Długie spanie nam nie służy. :bezradny: A nawet jeśli nie, to w końcu jeden dzień gorszej formy każdego dopada. Możesz poszukać bransolek w ramach działań wspierających. ;)

Teraz dobra kawka! :great: A na obiad dziś orientalnie - kuskus z kurczakiem i warzywami. Mam cudną przyprawę marokańską, będzie pachnąco... :105:

Zaraz przesmażę jeszcze raz mój dżemik śliwkowy i do słoiczków!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi