Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, :yeah: Wspaniale, to żeś naładował baterie!!! Ogromnie się cieszę!

Carica Milica, No to teraz odsapka po imprezce. :smile:

mirunia, **** Dziękuję Kochana za dobre słowo i tulasy! :uklon: Tak liczę na to, że może po lecie to tradycyjnie minie, a w razie co mam wizytę na wrzesień zabukowaną. I dwie wizyty w sierpniu u ginki i gin-endo. Coś tam działam, żeby jednak inni też kombinowali, jak mi pomóc. ;)

Ale żeś dostała ataku sprzątającego, bardzo zazdroszczę energii i podziwiam. :105:

Byliśmy z menszem na naszych ulubionych pierogach i herbatce pysznej, żeby choć sobie w ten sposób urlop poczuć. Siedziałam jak we śnie, ale dobrze, że udaje mi się choć tyle zrobić.

Teraz kąpiel i może wreszcie pomaluję pazuraski u nóg, dwa dni temu sobie zmyłam i wydaje mi się wysiłkiem niesamowitym ich pomalowanie. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada , w sumie to mój pierwszy raz w tym roku (!) na rowerze i od razu 16 kilosów ; tak że dziewczyny rozumiecie że pewna część ciała " odpada "; musieliśmy przewieźć rowery z jednego końca miasta na drugi , aby w czasie ŚDM mieć się czym poruszać; Kraków będzie zablokowany.

Cyklopka, też mi ukradziono rower z żelowym siodełkiem , teraz mam miejski z koszyczkiem i jakoś się przyzwyczajam powoli. A do tamtego byłam bardzo przyzwyczajona.Góral to góral.ha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, widzisz jak forum zmienia życie :o

Karolina66, ja się nie będę przemieszczać, zamknę się i będę grać w grę. Ewentualni robić zakupy przez internet.

Teraz utkwiłam na zasłonie z koralików, bo jest kilka wzorów, a kilku nie ma w sprzedaży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Ojej to faktycznie strasznie dużo się działo... :shock: Przykro mi z powodu futrzaka... :(

Z pracy jesteś zadowolona?

Przeprowadzacie się w ramach miasta, czy zmieniacie zupełnie otoczenie?

U mnie zmian spektakularnych nie ma, nie mam co opowiadać. :smile:

Karolina66, Zapasy żywieniowe porobiłaś na ŚDM?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Nooo... w sumie mógłby jakiś ostry remont się odbyć, już nie wspomnę o cudownym ozdrowieniu, ale cóż... ;)

Jak takie zmiany u Ciebie, to aż bojam się pytać, czy facet ostał się ten sam... :D

Karolina66, Plateczkowa też z Kraka to znam zakres kłopotów. Straszne zamieszanie... :bezradny:

Ḍryāgan, To trzymaj się, grunt, że w dobrych rękach jesteś. ;)

Purpurowy, Miód na me serce Cię słuchać... :105: Jakiś chyba nowy etap życia się kroi, co? Poweru mam nadzieję dostałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi