Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Purpurowy
Kopsnij się tym czołgiem na ŚDM, wystrzelasz potencjalnych terrorystów z działa :105:

Już ktoś się za to zabrał.

[videoyoutube=EnbraxN0tgc][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, robaczki miłem, w ten dzień upalny :mrgreen: Czuję, że powoli się zmieniam w jakąś bliżej nieokreśloną rozpuszoną masę; z drugiej strony - kiedy ma być gorąco, jak nie teraz? ;) Trzeba tylko wystawić jakieś poidełko dla ptaków. No i pochwalę wam się, że w poniedziałek idę na rozmowę o pracę :smile: Proszę o trzymanie kciuków ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No zobacz jak to jest. Wczoraj byłeś w kompletnym dole, a dziś możesz jechać w super towarzystwie na fajną imprezę! Czyż nie warto żyć? :105:

takie tam, Kciukasy będę trzymać!

mirunia, Brawo za balkon, ja ogarnęłam łazienkę, jestem z siebie dumna. ;) Też przymierzam się do meczu.

Oj chyba nie chciałabym mieć przystojnego lekarza, mogłoby mnie pozbawić mowy, albo miałabym głupawkę... ;)

Chmurzyska przyszły, gorunc nadal, ale chociaż nie praży słońce, może pierdyknie burzą... :105:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję :smile:

Purpurowy, jedź z Caricą, będzie wam wesoło z pewnością (czego wam zresztą życzę) :smile:

Idę pod prysznic, ale wrócę plotkować :P

P.S. Wierzycie, że sny mają znaczenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najczęściej nie zapamiętuję snów, ale te zapamiętane zawsze (najczęściej?) mają część wspólną.

Napisałaś "z przymrużeniem oka" i spodziewałem się jakiegoś żartu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, w tej szkole już raczej nie. A już na pewno nie ktoś, kto mu będzie wycierał nóżkę, kiedy wpadnie w kupę*, a potem puszczał teledyski na telefonie i słuchał jak ładnie opowiada o Eminemie.

*dosłownie i w przenośni :pirate:

Jednak ta płyta to będzie super prezent (same przeboje, poszłam w ciemno do sklepu jakbym wiedziała, że ją tam znajdę). Pewnie odbiorą świadectwo w tygodniu, a tam taka "nagroda". Będzie pamiętał, że ktoś go słuchał i że ktoś go bronił :105:

takie tam, sny mówią nam o tym, co dla nas ważne.

Ja chyba zjem jedzenie i zrobię mały spacer typu Rossmann i z powrotem :mrgreen::mrgreen:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, nie podoba mi się to :? Terapeutka też ostatnio mnie przycisnęła w sprawie stosunków międzyludzkich i reakcji na różne bodźce. Heh, dobrze, że do psychiatry nie muszę na razie iść - zapas dropsików jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, ja też, nie obyło się bez łez wzruszenia :roll: SUUUPER!!!! KOCHAM FUTBOL!!!

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie chcę wtrącać się, ale to świetny pomysł, tym bardziej, że nie masz lęku komunikacyjnego. Pomijam już inne pozytywy takiego wyjazdu :lol:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, trochę za gorąco chyba, nie sądzisz? Choć nie lada okazja.... :yeah:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, nie chcę wtrącać się, ale to świetny pomysł, tym bardziej, że nie masz lęku komunikacyjnego. Pomijam już inne pozytywy takiego wyjazdu :lol:

Już zaczęliśmy ustalać szczegóły na FB. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, bardzo cieszę się :brawo:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, w niczym nie pomoże, a pogorszy samopoczucie ;)

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, sprawy osobiste, czy zdrowie?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zaczęliśmy ustalać szczegóły na FB. ;)

Gratuluję.

Ja się nie przyłączę, bo z zespołów występujących 4 widziałam, reszta mnie w najmniejszym stopniu nie interesuje.

Dolałam odrobinę białego wina do kurczaka, ale był fajny i miękki. Dużo mięsa zjadłam i marchewki.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, postaraj się to zmienić. Jesteś młodym człowiekiem, przecież jeszcze wiele przed Tobą. Z wiadomych powodów, jesteś przygnębiony, zdołowany, ale to minie z czasem. Nie trać nadziei, ale zrób cokolwiek w tym kierunku.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ale może te, których nie widziałaś, zainteresowałyby Cię?

Powiem szczerze, nie dodaję wina do potraw w ogóle, nie odpowiada mi ich smak z tym dodatkiem. Ocet winny, balsamiczny - tak, natomiast wino - nie!

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi