Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, Kochana moim zdaniem możesz się się czuć bezpiecznie, bo masz ze swoim lekarzem stały kontakt, w razie co będzie na bieżąco kombinował, a nie że masz następną wizytę za 3 miesiące i w doopie co się z Tobą przez ten czas będzie działo. Tak że dziękować, że jesteś w takich rękach i słuchać się pilnie! ;)

cyklopka, Nie jest dobrym pomysłem nie brać leków, dobrym pomysłem jest się zrelaksować przed egzaminem. Będzie dobrze!

AtroposIsDead, opowiadaj, gdzie jedziesz tym razem? :105:

mirunia, Leń przychodzi po śrubce, wydaje mi się to zupełnie naturalne. Gorzej stała śrubka, lub stały leń... ;) No zimno, siedzę w szalu. :roll:

Nihil, Zdradź jakim cudem nie masz jeszcze żadnego osta? ;) Jakieś koneksje? W zasadzie jesteś uroczą osobą? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, A można mieć kontrolę nad swoim snem? Znaczy powiedzieć sobie - zasypiam 23.48, przesypiam pięknie całą noc z sympatycznymi snami, budzę się świeża rześka 7.42. ;) prosze o metodę, chętnie zapłacę. :D

Nihil, a tam pod pokładami trollostwa - dusza człowiek z sercem na dłoni... ;)

Purpurowy, Proszę o szczegóły tej teleportacji. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, To następny cel - Paryż! :great::D

Z tym Paryżem to bardzo wątpliwe. Nawet nie wiem czy brat jeszcze tam mieszka. Bo wiesz, moje możliwości finansowe starczą w najlepszym wypadku na dojazd autokarem (o samolocie nawet nie marzę) w tą i z powrotem, a o wynajęciu czegokolwiek w Paryżu na czas pobytu to nawet nie mam co marzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, A można mieć kontrolę nad swoim snem? Znaczy powiedzieć sobie - zasypiam 23.48, przesypiam pięknie całą noc z sympatycznymi snami, budzę się świeża rześka 7.42. ;) prosze o metodę, chętnie zapłacę. :D

Szukam tej metody od ponad 6 lat.

Brak kontroli nad snem mnie przeraża. Stan, w którym jestem częściowo przebudzona, ale nie do końca rozumiem/pamiętam co się dzieje. Mogę niechcący przeprogramować budzik albo kogoś uderzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AtroposIsDead, Znaczy spędzasz wesoło czas na pokładzie samolotów? ;)

cyklopka, Ostatnio czułam się jak delfin, który śpi tylko połową mózgu - coś śniłam a jedocześnie przewracałam się z boku na bok z myślą - dlaczego nie mogę zasnąć... Okropne...

Chyba po prostu trzeba się pogodzić z tym, jaka jesteś niedobudzona. Wiele osób tak ma. Mnie np. wszyscy rano omijają dużym łukiem. Nawet pies nie wstaje, tylko czeka, aż wypiję kawę... :shock:

Gdzie misty-eyed??? Czekam na relację z wesela! :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

JERZY62, ja również nie leciałam i nie polecę, bo się boję po prostu. Zresztą wystarczy mi urlop gdzieś w kraju, który, z różnych względów, też jest mało realny... ;)

kosmostrada, wesele było naprawdę udane. przyjemna, kameralna restauracja, ok. 50 gości, którzy dogadywali się ze sobą bez problemów. Jedzonko smaczne, może nie bardzo wyszukane, ale było wszystko co lubię :D

Najgorsze było to, że nie mogłam potańczyć, co zawsze było dla mnie ogromną przyjemnością, ale jak można nawet marzyć o tym, gdy siedząc odczuwa się zawroty głowy :?: No trudno, już swoje wytańczyłam :lol: Ogólnie czułam się dobrze.

Wczoraj i dzisiaj pogoda nie sprzyja. Wszystkie dolegliwości spotęgowane, a to nie jest miłe ;)

Jestem po długim dyżurze, tym bardziej jestem w gorszej formie. Czasem przerażają mnie te wszystkie ograniczenia...

mirunia, mamy podobny gust muzyczny :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi