Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :********

U mnie za goraco , zle sie czuje w taka pogode . W cieniu jest 27 stopni , w sloncu 10 wiecej. Dopiero chodzilam w kurtce cieplej a tu nagle pelnia lata i to tego niedobrego z upalem.

Chodze roztelepana , poddenerwowana.

I wcale nie odpoczelam a jutro znow do pracy na caly tydzien , na tyle godzin....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa, o to pytam, jak to wygląda, jak z żarciem etc.? Czasem sobie tak myślę, czy by tam nie "zajrzeć", wszystko mnie boli, zmęczony jestem, brak mi sił do życia, mało mnie interesuje/cieszy.

Wgle jestem niezdolny do życia, może by mi to coś dało, nauczyło/naprawiło... o! wyleczyło - to najlepsze słowo.

Ewentualnie dożywotnie "wczasy"

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychiatra, czy tam psycholog mi kiedyś mówiła, że mógłbym pójść,.. pewnie na ogarniecie co mi jest. Podejrzewali schizofrenię paranoidalną, teraz jestem o schizę podejrzewany, a może i zdiagnozowany,... nie wiem.

Dryagan, ale może mógłbyś napisać jak tam jest etc., jak cie tam "postawili do pionu" to chyba jeszcze trochę potrzymali czy nie? Jeżeli tak, to nie pamiętasz może jak tam było, no wiesz jacy ludzie, jakie żarcie, jak tam dzień przebiegał?

Nie chcesz, nie pisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaktobylo, jest jako tako tylko zależy do jakiego szpitala trafisz... w jednym jest chvjowo a w drugim znośnie.

A trzeci należało by najzwyczajniej w świecie puścić z dymem, oczywiście przy założeniu że ten burdel w ogóle można nazwać szpitalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, hej, no ja się napić nie mogę, bo ostatnio źle reaguję na alkohol :bezradny:

platek rozy, też mam jutro na rano do pracy, sama myśl wywołuje u mnie obrzydzenie graniczące z lękiem.

kosmostrada, w czwartek była mała chryja, bo ktoś komuś buty schował, a ja się martwiłam, że nie dopilnowałam. W piątek był dalszy ciąg tej akcji, więc nie mogłam lekcji prowadzić. Do tego mi było trochę słabo, bo leków nie wzięłam i nie spałam większą część nocy. Potem pewna pani w pokoju nauczycielskim nazwała "bandą pedałów" dzieci, które dzisiaj szły do Komunii i których wychowawczynią będzie w przyszłym roku. Coś tam próbowałam obrócić w żart, trochę wytłumaczyć, ale koniec końców się pobeczałam w autobusie, bo nie mogę już dla nich nic zrobić. Też się nałożył stres związany z praktykami (nie mogłam się dodzwonić, bo właścicielka apteki była na jakimś sympozjum). Jak wróciłam i zażyłam lek po południu po dwóch dniach niebrania, i się położyłam, to drzemka popołudniowa mi potrwała 12 godzin. Potem poszłam za wcześnie na zajęcia, bo mi się popyrtało. Miałam jeszcze coś zaliczać w sobotę i niedzielę na lepszą ocenę, a nic się nie nauczyłam, bo zasypiałam z książkami (raz z czipsami), dopiero zajechałam na zajęcia z w/w Komunii.

W każdym razie semestr na farmacji zakończony, indeks wypełniony, średnia 5.0 :mrgreen: praktyki wstępnie ugadane, obrazki święte rozdane (niech oni widzą, że komukolwiek na nich zależy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim! :papa:

Melduję się na posterunku Wyspy!

Fakt, niedziela wyskoczyła z upałem niemalże, u mnie było 26st. Wychodziłam dzisiaj dwa razy, w południe było całkiem znośnie, ale po południu (niedawno wróciłam) już za gorąco. Rozbierałam się na spacerze i starałam chować się w cień.

Dzień dla mnie również ciężki, bo nadal łeb mnie boli i generuje lęki. Zaczyna się jak zwykle około 9-10 rano i mimo 2 prochów trzyma do wieczora. :bezradny: Jestem tym bólem już zmęczona i otumaniona, ale starałam się wyjść z domu na powietrze, a nie siedzieć zdołowana w domu.

Nie wiem co zrobię... dzwoniłam w piątek z pracy zarejestrować się do rodzinnej na poniedziałek i już nie było miejsc. :shock: Muszę coś wydumać, może do kogoś innego uda mi się wkręcić, ale to wszystko lekarze nieznajomi, przyjezdni... :bezradny:

platek rozy, Kochana, też jak pomyślę, że jutro rano do pracy, to mnie skręca. :silence: Ale jakoś damy radę!

kosmostrada, ale Ci zazdroszczę tych nocnych muzeów, że dałaś radę...super! :great: Dobry miałaś dzień, fajnie.

misty-eyed, też zaczyna mi się nie podobać zbytnie ciepło, a kiedyś uwielbiałam... dobrze, że w pracy i w domu mam chłodek, to jakoś przeżyję lato.

Carica Milica, ucz się Dziecko ucz... a winka Ci zazdroszczę, zapomniałam jak smakuje. :bezradny:

cyklopka, gratuluję piąteczek :great: super indeks! Już niedługo będziesz wolna od tych "pań" - wejdziesz w inne kręgi, oby lepsze.

Tosia, bardzo lubię mleko, ostatnio tylko ono mi zostało do toastów! :D

Chopaki, pozdrawiam Was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, cyklopka, tule Was Dziewczyki :********** nie wiem , nie nadaje sie na taka pogode i jak pomysle ze bede musiala iles jechac w upal tramwajem to mam dosc.

mirunia wspolczuje tych boli ! U mnie tez jak zle sie czuje fizycznie to lęki zaraz wywindowane w gore mam bardzo . Oby Ci sie udalo dostac do lekarki , moze podejdz tam w godzinach jej przyjmowania i spytal czy Cie nie przyjmie bo tak zle sie czujesz.

Zaraz ide sie umyc , plakac mi sie chce ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, witaj Kochana...i po weekendzie ;) Może i Ty powinnaś zrobić rezonans głowy? Masz jakiegoś dobrego neurologa? Ile można łykać tych p/bólowych tabletek i tak cierpieć?

U mnie też 25 było w cieniu, a na zewnątrz na pewno więcej. Wróciłam szybko ze spaceru. Czekam do nocnego wyjścia z pieskiem.

To ciepło powoduje u mnie bolesne uciski w skroniach /lęk się pojawia natychmiast/, nie wspominając już o innych niedogodnościach. Ale ja już tak mam od zawsze. Trudno, trzeba przeżyć ten czas...

cyklopka, pilna, zdolna uczennica - gratulacje :brawo:

platek rozy, będzie ciężko, ale musimy poradzić sobie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi