Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, kosmostrada, a ja schodzę z esci i wyczytałam właśnie, że zawroty i bóle głowy to jedne z głównych objawów odstawiania SSRI. :bezradny:

http://online.synapsis.pl/Problemy-z-tolerancja-lekow/Zespol-odstawienia-po-lekach-przeciwdepresyjnych.html ------ bardzo dobra strona, można ją sobie zapisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu o Ursynowie piszę, a Ty akurat wklejasz link grupy Synapsis z Ursynowa, do której kiedyś chodziłem, a nawet dzisiaj mijałem. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to znak pokoju

Może być. Ale że mojego pokoju? Nawiasem mówiąc to chciałem sobie na drzwiach zawiesić tabliczkę "achtung minen", żeby wchodzący patrzyli pod nogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię sobie proste biurko i najtańszy* keyboard i TA DAM, będę sobie mogła pobrzdękać choby jednym palcem. O!

Mam na sprzedaż keyboard Yamahy za grosze ;) jak będziesz chciała to pisz, dogadamy się ;)

O, ty, pacz :D

A masz innych kupców, czy może zaczekać? Bo wygodniej by mi było po przeprowadzce, bo teraz bym go nie miała gdzie schować nawet.

Bez sensu, po kiego wy /cenzura/ jebanego huja tutaj piszecie, po co, co Wam to daje?

Handlujemy keyboardami, a myślałeś, że co innego 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, to świeża sprawa, muszę popracować nad sobą, by nie poddawać się złym myślom...

Zastanawiam się nad wcześniejszym terminem, by mieć wszystko załatwione przed narodzinami następnego Wnuczęcia. Syn często odwiedza Łódź służbowo, więc nie byłoby problemu. Przemyślę sprawę...

cyklopka, ja bardzo rzadko miewam ból głowy, leków żadnych nawet nie łykam, pozwalam, by on sam odszedł powoli :D Z pewnością są to bóle napięciowe, związane z konkretnymi sytuacjami, a także czasem reaguję na zmiany ciśnienia. Ja zażywam dość dużo różnych leków i one zaburzają prawidłowe funkcjonowanie mojego organizmu. Sądzę, że dlatego jestem meteopatą - to taka moja teoria.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi