Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałam, że będę dzisiaj mieć już wystawione oceny i załatwione praktyki, i się zajmę czymś innym, a tu kazali przyjść za tydzień zdawać na piąteczkę, a kierowniczka apteki musi się skonsultować z właścicielką :zonk::zonk::zonk:

Tak że mam tydzień siedzenia na szpilkach, jak się poślizgnę, to jestem w głębokiej, czarnej d...

Na pociechę poszłam nabić rabat do Sephory, obkupiłam się jak VIP, dostałam saszetkę gratisów i pudełko prezentowe na Dzień Matki :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Och proszę pochwal się, co kupiłaś! Dostałaś jakieś próbki zapachów? :105:

Ale w jakim sensie się poślizgniesz?

Aurora88, Ja jestem małym leniwcem i kupuję ziółka od razu w sadzonkach. W tym roku już nabyłam majeranek, bazylię grecka (jest inna, taka mała fikuśna ) i miętę truskawkową. Miętę taką z dużymi liśćmi ( nie pieprzową) mam na stałe w ogródku.

A na parapecie w domu mam tradycyjną bazylię i miałam szczypiorek z wyrośniętych cebul, ale cały poszedł dziś do jajek sadzonych. :smile:

JERZY62, No właśnie wiem, że u Was pada, z reguły to ja miała tu jakieś deszcze i zimnice, a u Was zaczynało się lato.

Z ogródkowych przyjemności - pełną parą kwitnie bez i wykiełkowała mi fasola! :great:

Zrobiłam swoje pudełko, wyprałam w ręku apaszki, teraz piję czekoladową Inkę. Dzień może bez wielkich atrakcji, ale potrzebna mi była taka chwila odsapki po ostatnich telepawkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, Gratuluję, gratuluję!!! Znaczy masz dwa koty?

Dziękuję. :smile: Tak, na ten moment dwa. Muszę mieć synów którym będę mógł zostawić w spadku gitarę. :mrgreen:

Arfour, czemu masz nowe knonto

Stare mi się trochę zblokowało... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, co nabroiłeś?

Witajcie :D

Cześć.

Chciałem przypisać swoje konta na wszystkich forach do jednego adresu e-mail, a po zmianie adresu e-mail wymagana jest ponowna aktywacja konta (link aktywacyjny przychodzi na nowy adres e-mail) Zapomniałem tylko że ten adres już nie istnieje. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się co się dzieje z tą jedyną osobą z którą czuję jakąkolwiek więź (czyli z bratem) bo już 13 dzień nie daje znaku życia, łącznie z tym że usunął konto na FB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, co to za rasa konia na avatarze?

Nie mam pojęcia prawdę powiedziawszy, zupełnie się na tym nie znam. Wziąłem pierwsze lepsze zdjęcie z internetu. Tego typu koni w ogóle nie kojarzę, ogarniam w miarę tylko te pociągowe które widuję u siebie na wsi.

Chociaż teraz sprawdziłem i twierdzą że to Kuc Connemara.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi