Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ale wstrętna pogoda, czarno na świecie, z nieba pada żabami... brrr, wszystko boli przy takiej pogodzie.

Też bym najchętniej została pod kołdrą, ale siedzę w pracy i trzymam się za łeb!

platek rozy, Płatuś, nigdzie nie idź dzisiaj, zadzwoń, żeś chora! Przy takiej pogodzie doprawisz się gorzej, to pewnie grypisko Cię łapie i w takiej sytuacji najlepsze łóżeczko i kuracja.

Dobrego dnia Wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Doszła burość i do mnie. I nieprzyjemnie zimno.

Wróciłam znów z terapii wyczerpana, sama już nie wiem, dlaczego, żebym jeszcze jakieś straszności omawiała. Siedzę teraz w robocie i staram się otrząsnąć.

Umówiłam się dziś z przyjaciółką na kawkowanie. Z jednej strony cieszę się jak zwykle, a z drugiej moje jedyne marzenie na tą chwilę, to zalec pod kołdrą. :bezradny:

mirunia, Kochana mam nadzieję, że jakoś dzień Ci się rozwinie i na popołudnie chociaż troszku lepiej się poczujesz. Pogoda nas nie rozpieszcza... :bezradny: Ściskam mocno!

platek rozy, Platuś pojechałaś? Jak się czujesz? mam nadzieję, że Cię nie rozłoży... :(

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, oj wypluj to, jaki powrót zimy! :time: Owocnej terapii!

Marcin2013, Hej!

Jest mi tak zimno, że aż mam dreszcze, właśnie zrobiłam sobie gorącą herbatkę. Nie lubię takiego wilgotnego ziąbu, który przenika w głąb każdej komórki. A mamy w pracy taką temperaturę jak zwykle. :roll:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a u mnie sypie śniegiem, gęstym i wielkim :shock: mokro, zimno i paskudnie :time: ja chcę słońca!!!!!! :why:

Też się raczę gorącą herbatą i patrzę tylko na zegarek... do domu kcę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Purpurowy, Cześć Chłopaki! Co u was, też zimno?

Lusesita Dolores, jesteś pod kołderką, jak planowałaś? ;)

mirunia, Kochana, jeszcze pół godzinki i zbierzemy kostki do domku. No ale śnieg, to już jest przesada... :time: Niby w marcu jak w garncu...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto ze mną poleci do anglii?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, Ale musisz określić zamiary - czy ku sympatycznemu towarzystwu, czy aby cię trzymać za rękę wspierająco w podróży... ;)

Sigrun, ;)

Lecę do domuuuuuu! :yeah: Tzn. po zakupy na obiad.... :smile:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Tak...:) wychyliłam się tylko po rosół

Była u nas kobieta z mopsu

Pytała się ojca czy pije.oczywiście skłamał i powiedzial ze nie pije:/

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Witam wszystkich... Gdzie pada śnieg? Na wschodzie na razie lekki deszczyk i ciepło (nadal).

Ale to chyba mówisz o "bliskim wschodzie" bo u mnie na "dalekim wschodzie" śnieżyca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, e tam, nie jesteś bardziej na wschodzie :), co najwyżej możesz powiedzieć, że jesteś bardziej na północy. Ale fakt do Lublina śnieżyca jeszcze nie dotarła

Nie dość że na wschodzie, to jeszcze na północy... Syberia i Skandynawia w jednym. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, tak serio, prawdziwej zimy to Ty nawet nie pamiętasz. Nie porównuj naszego obecnie łagodnego klimatu do Syberii. Kiedyś były faktycznie zimy z 30- stopniowym mrozem, ale nie przesadzajmy

Nie no, 30 stopniowy mróz to ja pamiętam, aż taki młody nie jestem.

Co ciekawsze, najniższa zanotowana w Polsce temperatura była właśnie w mojej okolicy. Ale wtedy to rzeczywiście jeszcze mnie nie było. Ciebie też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, no fakt, zima stulecia była w 1979 (więc jasne, że pamiętać nie mogę), ale całkiem niezła była też w 1987 (to trochę pamiętam, chociaż słabo), potem aż takich zim już nie było.

A nieee, ja mówię o 11 stycznia 1940, kiedy to zanotowano w mojej okolicy rekord Polski -41*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję. Niestety, terapii nie było - godziny mi się pomyliły :( W czwartek idę ponownie. Jeszcze do psychiatry umówić się trzeba.

I po raz pierwszy od kilkunastu lat u fryzjera jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, Kochane buziaki:*********

Ja pojechalam rano do Up bo wecej zachodu jeslibym miala nie jechac _ musialabym isc do lekarki brac l4 ktore bym musiala im wysylac , wstrzymaliby mi prace , pozniej bym musiala jezdzic i znow dawac Znaka ze jestem zdrowa.

Pech chcial ze w Up spotkalam znajomego z warsztatow wiec musialam i na warsztaty podjechac chociaz na chwile.

Ledwo juz do domu wrocilam bo tak mnie mdlilo. Chyba mam jakas zoladkowke.

Co z dniem jutrzejszym jeszcze nie wiem.

A Wy Kochane co porabiacie? Ja lezakuje ...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi