Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, :great: Szkoda Twojego zdrowia, żyjesz nie tak jak byś chciała, a to wystarczający powód, by szukać rozwiązania.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żyjesz nie tak jak byś chciała,

Ale i tak już dużo lepiej niż w związku, który mnie ciągnął w dół, tudzież w tył.

Teraz mam swoje plany w bardzo niewielkim stopniu zależne od osób trzecich, a nawet drugich :great:

A terapeutka się dziwi, że nie proponowałam koledze randki za wszelką cenę przed końcem karnawału. Ciacho ciachem, ale nie spieszy mi się, żeby nową relację wrzucać sobie od razu w czas, który mi jest potrzebny na uporządkowanie wielu spraw, rzeczowych i emocjonalnych.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana no wlasnie ja sie juz chyba tez zmeczylam i wypalilam na terapii :bezradny: Nie wiem wiec czy jest sens chodzic?

Tak podczytuje do konca American Psycho i pozniej chce sie wziac za cos kolejnego , mam teraz tego czytania pod dostatkiem :smile:

misty-eyed, Ḍryāgan, :papa::papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witam Cię :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się, jak zagospodarowac moją świeżo nabytą piękną fasolę w ciekawy sposób, czytam przepisy i znalazłam przepis na wegetariański smalec właśnie z białej fasoli. Patrząc na składniki może byc pyszne. Mam cały woreczek więc chyba starczy i na smalczyk i na hummus i na obiad z warzywami.

Staję się wegetarianką? :shock::D

misty-eyed, Ale będzie się działo w wakacje, jak zdrowiusieńka będę śmigac... :mrgreen: Jakoś w cuda nie wierzę, ale na pewno będzie lepiej. :smile:

platek rozy, A może mała przerwa? Jak moja T. miała urlop i przez miesiąc nie chodziłam, to super potem ruszyłam z kopyta .

Sigrun, Hej Kochana!

Lecę po młodego.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i szybka akcja podwózki uskuteczniona z nerwem. Mam nowe sprzęgło i mam stresa jeżdzic. Zgasł mi przy ruszaniu i parę szarpnięc zaliczyłam. :hide:

Sigrun, Ostatnio sporo próbowałam dań wegetariańskich i mnie zachwyciły smaki.

Carica Milica, :papa: Poczuwam się do bycia misiem malinowym, bo właśnie zaraz wykańczam do herbaty mój słoiczek malin. :D Nauczona jesteś? Nadal dobrze funkcjonujesz?

Purpurowy, Hej! Na detoksa skierowanie?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie. Może mi ktoś wyjaśnic na cholere trzymają w pracy kogoś kto się obija i pierdzi w stołek a baty i opierdol zbierają inni a ta osoba co nic nie robi a bierze kasę jest traktowana jak święta krowa? :bezradny:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłam te buty przez zalando. Raz, że były przecenione same z siebie, dwa, że mi doliczyli rabat i nieźle na tym wyszłam, skoro to skóra naturalna :mhm:

A nie byłam przekonana, ale przypomniałam sobie, że mam spódnicę czarną ciętą we frędzelki i będzie taki motocyklowy look, że głowa mała :uklon:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, to dobrze:)

Mnie smaki zlapaly ;) dokonczylam wlasnie kebaba..a teraz zagryzam rurki z kremem waniliowym :hide::mrgreen:

nieboszczyk, przestań wklejać te linki, wrrr :nono:

Czyli delikatnie Ci moj przedmowca przekazal zebys wypier...z tymi linkami :lol:

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi