Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, tak szybko nie pogram, muszę ściągnąć dodatki do gry i zainstalować.

No to nie wiem, przepakuję się na jutro, ogarnę formularze. Zjadłabym coś niezdrowego, ale po pierwsze, w domu już prawie nie ma rzeczy niezdrowych, po drugie straciłam smak. Jak gryznę czekoladę, to od razu żałuję. Większości czipsów też już nie mogę. W ostatnich latach zastąpili większość tłuszczy roślinnych palmowym, przez co czekoladki są tłuste i mdłe, a czipsy niejadalne :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, nie ma za co; polecam się na przyszłość :smile: I jeżeli w tej przyszłości jakoś się spotkamy, to zrobię coś dobrego. Bez tłuszu palmowego, rzecz jasna ;)

kosmostrada, kto tyle pyr, kartofli i ziemniaków obierze?

Carica Milica, tylko przyjedź wreszcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Nie no panikara nie jestem ;) , denerwuję się, bo pierwszy raz poszedł sam, taka wyprawa po nocy, a jeszcze poopowiadał mi zadowolony, jakie bójki widział na tych koncertach na filmikach, nosz... :hide: Poszedł na Slipknota, jest ostro. :roll:

Ḍryāgan, Może nowe leki, a może jesteś przejęty po spotkaniu z ex i schodzi z Ciebie.

takie tam, No jak to - kto obierze, jak nie wiem, co za pytanie... :shock: Tosz Ty, w końcu gościnny jesteś... :mrgreen:

Carica Milica, Też zżarłam mandarynkę, a co tam, w końcu podobno nie je się owoców na noc... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale nie mogę przyjemności gościom odbierać, a wiadomo, że obieranie to radość sama :D

Carica Milica, powiem szczerze, że na początku naszych rozmów pomyślałem: żeby nie była moją studentką :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi