Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

chodzę na terapie dzienną. myślałem, że to będzie coś fajnego. okazuje się, że nie. Wszyscy są tam około 60 plus.

Dzisiaj mnie wkurzyli tym, że nie można podłączać nic do gniazdka. tak wymyślił personel. bo to obciąża instalacje elektryczną.

Mój laptop pobiera może ze 20 wat, a pozapalane są niepotrzebnie żarówki w pomieszczeniach, czajnik elektryczny. A ja potrzebuję laptopa bo prowadzę firmę.

Jak byłem na całodobowym to tam byli fajni ludzie chorzy a na tych dziennym to jest banda nieudaczników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się chętnie podłączę pod grzane wino, Ḍryāgan, nastawisz? ;)

No, zwaliłam się na wyro z lapkiem, mój koto-pies wtulił się i mruczy... :smile: Jeszcze tylko zrobię chłopakom kanapki na drogę ( nie będę wstawać o piątej rano, tak daleko moje poświęcenie nie sięga) i zaczynam odpoczywać...

misty-eyed, mirunia, Tak jak mówicie Dziewczynki - za dużo zamieszania i zaczynają się styki przepalać. ;) Mój mąż ma wyciętą tarczycę i dzięki lekom jest ok, fakt że blizna niewyjściowa, ale w końcu poderżnęli mu gardło...

Argish, Infinity, Dziewczyny tulam!

Zosia_89, Grunt, że ciepełko Cię ogarnęło! :great:

Davin, O, ktoś tu nie w humorku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadniczo zimne piwo też rozszerza naczynia włosowate w palcach i paradoksalnie nie mam wtedy zimnych rąk.

Podchodzę do tych wypracowań jak pies do jeża, przyszła mam i wisiała nade mną, żebym jej jakieś recenzje perfum wyszukiwała, a nie powie o co jej chodzi, czy o sklep, czy o opis producenta czy opinie internautek. I kolejne pół godziny z głowy i jeszcze foch, że mi się nie chce szukać.

Czy ja mogę się wylogować z życia na 48 godzin, bo mi się nie chce robić :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, witaj :D Może jednak jutro uda Ci się odpocząć? I tak, mimo wszystko, jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cię za tę wizytę u fryzjera i kosmetyczki. Ja nadal mam fobię kosmetyczno-fryzjerską, a brakuje mi odwagi, a właściwie wstydzę się, prosić Sąsiadkę o ponowne cięcie ;) Chodzę jakby lekko zaniedbana...w moim wieku nie wygląda to fajnie... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, przydałaby się taka umiejętność;)

Przesyłam Ci mnóstwo energii i serdeczności z centrum naszej pięknej Ojczyzny...

Mamie przejdzie, nie martw się. Może po prostu nie wie, jak ugryźć ten problem...?

Świetny mecz w Krakowie. Uwielbiam ręczną, tu wszystko dzieje się błyskawicznie :D

Ostatnie sekundy - wygrywamy z Serbią!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, chciałaby sobie pointernetować, ale komp zajęty, bo udaję, że się uczę. :-|

Właśnie zamiast klepać wypracowania, to czytam porady psychologiczno-randkowe. Genialny newsletter, właśnie było coś w stylu, jeśli nie wiesz na danym etapie co ktoś myśli czy czuje, to się nie baw w detektywa, tylko spędzaj miło czas, bo jak zaczniesz peniać, to tylko pogorszysz. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie napisałam W., że za dużo myślę i to mój podstawowy problem, a on mi odpisał coś w deseń, że dobra głęboka rozkmina nie jest zła :P

Bo mnie jeszcze mało zna i nie wie, jak ja potrafię przekombinować :twisted:

Ale uczę się, we wtorek mam psychiatrę, w środę terapeutkę. Powiem psychiatrze, że jak umiera znana osoba, to nieraz "wiem", zanim usłyszę w wiadomościach i co ona na to. I czemu jeden z moich ulubionych wokalistów napisał kawałek inspirowany wierszem jednego z moich ulubionych poetów. To był mój pomysł, a on "wiedział". A terapeutce muszę o tym śnie z ośmiornicą i o tym, że się boję iść spać, i przy jedzeniu się nieraz denerwuję i kaszlę :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Tak Kochana, odpocznę, jestem jutro sama, pełen luz, muszę sobie tylko na to pozwolić. ;)

Wiesz ja się tak zawzięłam, że powiedziałam sobie, że choćbym miała się porzygać na miejscu, to i tak pójdę. :P Faktem jest, że ja sobie sprytnie lekki komfort w sytuację wprowadziłam - moja fryzjerka to mama koleżanki mojego syna od podstawówki, więc jesteśmy friendówy ( wie o moich dolegliwościach), a z moimi kosmetyczkami też jestem na ty, byłam ich pierwszą klientką i mają do mnie sentyment, mam więc wszędzie dobrą atmosferę, specjalne traktowanie i ogólnie wszyscy się starają mnie zabawić... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to masz naprawdę wymarzone waruneczki :D Ja często mam zawroty od kręgosłupa szyjnego, więc to dodatkowo mnie krępuje, ale najważniejsze jest coś innego.../w tej sprawie pw napiszę/.

Wiesz, ja czuję, że jesteś w ogóle bardzo sympatyczną osobą, więc narzucasz innym taki stosunek i traktowanie Ciebie :D To tak się dzieje...

Takie czary mary :D

Kochana, naprawdę daj sobie jutro odpocząć. Po spacerku z pieskiem /uwielbiam/, może zacznij od fajnej relaksacji? Ja tak robiłam, gdy miałam gorsze samopoczucie psychiczne...bardzo mi pomagało, bo to czas tylko dla Ciebie. Wyłączałam telefon i pół godziny tylko moje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, nie jestem pewna, o czym konkretnie myślał, jak to pisał, ja się cieszę, że pisał. I że myślał. ;)

W każdym razie nie będę się już krępować zagadać z początkiem ferii, skoro jesteśmy w kontakcie :great:

Napisałam jedno wypracowanko z ociąganiem. Jeszcze drugie, może zdążę przed północą, a potem i tak będę siedzieć jak debil. Chyba zarządzę alert na forum, żebyście mi przypominali o lekach :hide: I mam soczek, fajny, ale nieludzko słodki. Chyba zacznę częściej rozcieńczać te cuda z Hortexu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi