Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam niedawno do domu :*********

Ledwo dycham , warsztaty przezylam z lękami na poczatku , poznej bylo w miare. Niestety jeden facet przyszedl pijany na nie i zwyzywal prowadzaca od cip :?:? super klimaty mowie Wam.

Pozniej pojechalam z jednego kranca Krakowa , do pracy a tam aneks i mam przedluzenie stazu do konca pazdziernika . maxymalny czas mi wydluzli .To chyba po tej wczorajszej pochwale :)

Po pracy jeszcze zakupy w Lidlu i wlasnie odpoczywam po zjedzeniu obiadokolacji.

Nie mam sil juz odpisywac Wszystkim ale Was mocno sciskam :********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, uwierz mi ze po mnie tez trudno poznac...;)

Moze my aktorkami powinnysmy zostac ;)

Ale ja nie jestem osobą, która ukrywa wewnętrzny smutek za maską wesołości. Jestem osobą, której wewnętrzną wesołość i energię czasem spowija i blokuje depresja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, uwierz mi ze po mnie tez trudno poznac...;)

Moze my aktorkami powinnysmy zostac ;)

Ale ja nie jestem osobą, która ukrywa wewnętrzny smutek za maską wesołości. Jestem osobą, której wewnętrzną wesołość i energię czasem spowija i blokuje depresja.

Ja juz sama nie wiem jak jest u mnie ;)

platek rozy, :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu taka cisza

Poprawiam zdjęcia z jasełek, bo mają czerwone oczy, diabelskie dzieci.

Dobry wieczór misie kokosowe,

Próbuję ogarnąć referat na zajęcia i ciężko idzie, oj ciężko. Mam bana na słodycze, a w towarzystwie cukru lepiej się myśli. :(

Ja już swój wysłałam. Ja nie mam czasu się uczyć, bo dzieci, bo żałoba po Davidzie, no i te, obrazki logiczne :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłam tylko podzielić się moim zachwytem - popadało śnieżku i świat za oknem jest pikny! Żałuję, że jestem już w piżamie, bo bym wyskoczyła ponapawać się, tosz nie wiadomo, jak to jutro będzie wyglądać. Ale jeśli się utrzyma, to jest to mega prezent na piąteczek i moje krążenie po mieście. :105:

platek rozy, Platuś gratuluję, to masz do października fajną pracę!!! :great: Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że to Ci da humorek na weekend, bo jest to świetna wiadomość!

Zebrec, Heloł! Ale dawno Cię nie było!

cyklopka, A cóż to za głupoty chodzą Pani po głowie o tej porze? ;)

Macie od poniedziałku ferie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, chyba w poniedziałek od rana będę pić piwo i grać w grę :great:

Wiesz, prawie całe ferie mam już zaplanowane. W sensie w każdy dzień jakieś wyjście - lekcja, terapia, praktyki, warsztaty. Ostatecznie, jak już pisałam, nie widziałam się z panem W. czyli jedyna opcja zadzwonić kiedyś tam, czy ma czas, ale - heloł - ja nie będę miała wiele czasu. Myślę, odpuścić, zająć się przez te 2 tygodnie sobą a nie nim?

Oglądaliśmy w szkole "Labirynt", pewna liczba chłopczyków leżących u mych stóp i David Bowie na ścianie. Za coraz ciekawsze rzeczy mi płacą. Mało, bo mało, ale przynajmniej mam oryginalne obowiązki służbowe :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, U nas ferie najpóźniej, w połowie lutego.

Ja myślę, że nie planuj zawczasu, tak trochę weź na spontan. Będziesz miała chwilę i ochotę się skontaktować, po prostu zrobisz to. Zobaczysz, czy "zadbać o siebie w ferie" będzie obejmować również ten temat. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kweta się skończyła i skończył się sen.

K***a, zapomniałam zażyć i siedziałam jak debil, a potem się przewracałam z boku na bok. Nie mówię, że jak wezmę, to jest jakiś wyraźny efekt nasenny, ale jak nie wezmę, to wtedy mam.

Ostatni dzień w pracy, tak mi się nie chce, że ojojoj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi