Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczorkiem!

Poszwendałam się po domu, trochę ogarnęłam chałupę, a teraz kocykuję i stękam na ból głowy po jednej stronie... chyba od szyjnego, to takie charakterystyczne "bolenie", bo promieniuje przez szyję do barku :( Zaraz nasmaruję się Voltarenem... łoj ten SKS. :bezradny:

Pogoda też nie napawa optymizmem, straszne skoki ciśnienia i temperatury... znowu idą mrozy. Ja kcę wiosny i całej jej urody, skoro zimy ni ma. :bezradny:

Na jutro mam trochę planów wyjściowych, kilka spraw do załatwienia... takich formalnych, więc czas urozmaicony i dawka świeżego powietrza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Padam na pysk , wrocilam jakos tak po 17 , po drodze zakupy w Lewiatanie ( kupilam na promocji uda z kuraka i wlasnie je na jutro pieke bo jutro zas caly dzien poza domem gdyz mam jeszcze przed praca 2 godzinne warsztaty w Centrum aktywizacji i juz majtalami trzese ze mnie slabosci zlapia jak u lekarki ) No nie mam czasu sie ustabilizowac bo mi stale nowe rzeczy wymyslaja , mam byc aktywna a nie chorowac na mozg. :roll:

mirunia Kochana zakupy w Rossku tez mie czekaja bo mi sie troszke rzeczy konczy i trzeba uzupelnic , czekam jednak na wyplate.Kochana:******** obys jutro miala dzien spokojniejszy ! Co dobrego pichcisz?

cyklopka udanych jaselek i trzymam kciukasy :********

kosmostrada :********* bylas u kosmetyczki? Jak wizyta i co za zabiegi mialas? :105:

A ja ide odpoczywac

12510380_940544432689725_7431770260517089796_n.jpg?oh=683868933630bd4884338581db2b2e6c&oe=57454A10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AAA nie pochwalilam sie WAm ze dostalam dzis pochwale :) ze dobrze wykonuje swoja prace i ze sa zadowoleni ze tam jestem:) Jakie to mile i jak mnie to motywuje ! :105: czuje sie doceniona i az sie chce pracowac.

W mojej poprzedniej pracy przez trzy lata slyszalam ze kobiety sie do niczego nie nadaja ... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :papa: razem (prawie) pisałyśmy :D

platek rozy, ugotowałam pyszną jarzynową, z groszkiem i pulpety w sosie pomidorowym z dużą ilością marchwi. :D Do tego kluchy. Mam ochotę zrobić w weekend kopytka, dawno już robiłam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wszystkim niewitanym!

Z przyjaciółką pogadałam, trochę smutno, bo ma pewien problem, jak to nerwicowiec ciężko przechodzi, ale cieszę się, że mogłam być przy niej. Miła wiadomość, że mój prezent trafiony - pali woski codziennie. :yeah:

Chyba pójdziemy razem na jakąś jogę, czy coś. Ma zrobić research.

Wypiłam herbatkę rozgrzewającą w z malinami.

platek rozy, Muszę się dopiero zapisać na termin do kosmetyczki, oczywiście dziś zapomniałam zadzwonić, taki autosabotażyk zapewne... ;) Mają mega promo na pazury i jakiś kosmiczny zabieg ujędrniająco-odmładzający . Bojam się, że jak stamtąd wyjdę, to dowód będę musiała w sklepie pokazywać... :lol:

Będzie dobrze Platuś jutro, to tak walczy franca, żeby cofkę zaliczyć, nie daj się!

mirunia, Ale sobie Słońce dogadzasz... :105: A ja dziś na leniuszka - odgrzanie wczorajszego obiadu. :smile:

W Rossku mówisz zaszalałaś? :D

Davin, Trzymam kciuki za sanatorium, energię dobrą Wam cały czas przesyłam w tym temacie. ;)

cyklopka, Wróciłaś? Bo czekam na relację, jak było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dzisiaj w pracy też się śmiałam pokazując jaki sobie krem kupiłam w Rossku... że za tydzień, dwa, koleżanki mnie nie poznają, tak się odmłodzę! A koleżanka na to... no, żebyś do niemowlęctwa nie wróciła! :mrgreen:

A krem - Esencja komórek macierzystych. :mrgreen:

To ja jutro będę miała dzisiejszy obiad i wolne od garów, o! ;)

Też jestem ciekawa relacji Cyklopki. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi