Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, Heloł, ale nie poddajemy się na starcie! :time: Wku.. masz duży, bo Ty już nie chcesz tak funkcjonować...

Może faktycznie ten oddział to jest strzał w dziesiątkę. Dowiedz się koniecznie o szczegóły (wiesz skierowanie, terminy i takie tam).

Jak mam w trakcie przerwy skoczyć przez okno, czy coś w tym stylu, to chyba tylko zostaje oddział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, dziękuję Kochana, już wyżebrałam herbatkę do łóżka... :smile: No to jutro grunt to dobra logistyka. ;) Powodzenia!

Sigrun, Hej hej! :papa: Ojej masz dopiero w Wigilię wolne? To ściskam Cię dzielna babeczko!

tosia_j, Po nocy skrobiecie odwołania? A gdzie świeży umysł do prawniczych kruczków? ;)

nieboszczyk, ok, zapisałam ten kod. ;)

filip133, A cóż byś chciał, żeby Ci napisać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkie Panie i Panów :D

Wpadam do Was, ale rzadko piszę, bo nie mam ostatnio za wiele sił i czasu...jednak w nocy czytam wszystko :lol:

Trochę nazbierało się spraw różnych, smutnych, trudnych, ale powoli wszystko się prostuje, jednak psychikę mam zmęczoną.

Już mam wszelkie zakupy w domu, działania świąteczne zaplanowane - od 16 jutro będę miała wolne - więc ruszam kulinarnie.

Cały tydzień prawie walczyłam bezskutecznie z bezsennością. To ocieplenie nie wpływa na mnie dobrze.

Ale jakoś powolutku do przodu prę :D

Pozdrawiam wieczorowo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi