Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, tak potrzeba skierowanie , wiec musze sie zapytac czy wystarczy od ogolnej czy musi byc od psychiatry tak jak u acherontii .

Zobacze , gdy bylam na dziennym ponad dwa lata temu , byl taki gosc ktorego wlasnie tam nie przyjeli , dali odmowana odpowedz , tak samo jak mnie dali odmowana z centrum leczenia nerwic. Napisaliz ebym poszukala dobrej terapii indywidualnej .

Wiec tutaj moze byc podobnie.

Co bedziesz porabiala wieczorem?

cyklopka ja bym napisala eska , nie bawila sie w zadne sygnaly . Es z konkretna sprawa i juz :)

misty-eyed, nie potrafie sie w tym stanie cieszyc w zasadzie z niczego . Na sile musze rano dac sobie kopniaka i isc w swiat i do pracy gdzie mi sie wydaje ze bedzie coraz gorzej bo w ostatniej tak mi siadala psychika i siadala i wreszcie siadla na dobre. Uzmyslowilam sobie dzis to czego sie boje. I chocaz tutaj ejst zupelnie inaczej --- stare demony nie spia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a przypomnij mi, co chcesz uzyskać z pójścia na oddział? Żeby Ci znaleźli lek, który działa i nie rujnuje organizmu... czy czoś jeszcze?

misty-eyed, misty-eyed, i reszta, dlatego mi was szkoda z tą nerwicą, bo nie ma takich wyraźnych, szybkich i pełnych zmian w trakcie leczenia.

A ja siedzę w dziale dla lękowców z przyzwyczajenia :mhm: W sumie nie ma wątku z moją chorobą.

Ale i tak najlepsze, że nie mam zaburzeń osobowości, bo czytałam w innych działach. Bo ja nawet w depresji miałam w środku tlący się humor i wiarę, pomysły i zachwyt nad drobiazgami, a ludzie z Z.O. nieraz mają pustkę i nie da się sztucznie wygenerować czegoś, co by ją wypełniło.

Strugałam dzisiaj kredki i ołówki w świetlicy, aż mi skóra zeszła, bo osoba, która mnie poprosiła Sądziła, że mogę przestać w dowolnej chwili. Jestem strugaczem. Oczywiście 3 ołówki nie zdatne do użytku w świetlicy przyniosłam do domu, żeby je zastrugać nożem, bo są za krótkie i zbyt połamane w środku, żeby się je dało obrobić zastrugaczką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale moja szefowa się niestety zrobiła ciut zbyt kreatywna w tym temacie i dzisiaj stwierdziła 'jak się nie uda z kliniką to gdzieś w zachodniopomorskim są 2 dobre szpitale to tam ci załatwimy miejsce' :shock: - taaaa, w tamtym województwie mnie jeszcze nie było :roll::P

Proponuję okolice północno-zachodniego podkarpackiego :D Ale pewnie tutaj nie ma nic blisko Tarnobrzega...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, teraz to ja utknelam w jakims koszmarze i nie wiem kiedy on odpusci :-| Zobacze co psycholka powe w e wtorek ale jak mnie zdenerwuje to jej naupycham i bede musiala tak czy inaczej inna znalezc jesli sie okaze ze potrzeba skierowanie od psychiatry.

No chyba ze mi nagle minie w cudowny sposob .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próby wątrobowe to nic strasznego. Już dawno Ci jednak pisałem, że pijąc takie ilości kiepskiej jakości alkoholu zajeździsz wątrobę a jesteś jeszcze bardzo młody. Wszystko możesz odrobić jeszcze teraz, bo wątroba jako jedyny organ potrafi się regenerować. Pod warunkiem, że nie dostaniesz marskości tudzież innego paskudztwa.

Ja wiem, tylko chodzi o to że poczytałem kiedy zleca się próby wątrobowe (objawy) i nieco zmartwiło mnie że mam naprawdę sporo z nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to prawda, ja też na szczęście, dzięki wrodzonemu optymizmowi, nigdy nie odczuwałam pustki, beznadziei, jedynie smutek...iskierka zawsze tli się w mej duszy i sercu :D Nawet w czasie leczenia bardzo poważnej choroby, potrafiłam wykrzesać z siebie kilka procent optymizmu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, platek rozy, tak wiem, macie rację, ja po prostu jestem nieśmiała, niedojrzała i szukam kwadratowych jaj :***

Przepakuję się, obejrzę serial i zaraz się do niego odezwę.

Terapeutka wyraźnie sugerowała wprost telefon, ale inicjowanie rozmów głosowych mnie stresuje. Pamiętacie jak się Zdziwiłam, że ludzie z forum do siebie telefonują :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Jednak nie czekasz na działanie leku? Jak się zdecydowałaś, to trzymam kciuki, żeby się udało. Mam nadzieję, że będziesz mogła stamtąd do nas pisać.

cyklopka, Ja jestem starej daty, ale jakbym dostała tylko sygnał od kogoś z kim jeszcze specjalnie się nie znam, to myślę, że nie wiedziałabym co z tym zrobić. Uznałabym zapewne za pomyłkę, bo zakładam, że jak ktoś coś chce, to pisze smsa. Więc oprócz wersji mało budujących i do chlipania istnieje jeszcze wersja, że on nie wie co ma zrobić, lub też w amoku nie zapisał Twojego numeru i nie wie nawet, że to Ty. Ja nie oddzwaniam z prywatnego do numerów , których nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytałem kiedy zleca się próby wątrobowe (objawy) i nieco zmartwiło mnie że mam naprawdę sporo z nich.

ja bym się zdziwił gdybyś nie miał. Pamiętasz? Rozmawialiśmy o tym, ale ty nie bardzo wierzyłeś w to co mówię. Będzie dobrze, tylko weź się za siebie, póki nie jest za późno

Wszystko pamiętam, ale od jakiegoś czasu pracuję nad tym. Na razie niezbyt to idzie, ale idzie. No i to dopiero początek, więc może jeszcze się rozkręci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Powiem Ci tak - znamy się już trochę i twój postęp jest niesamowity. Tylko tak trzymaj.

Mam podobnie jak Cyklopka z rozmawianiem przez telefon, jest garstka osób, z którymi normalnie gadam, a tak jest to dla mnie paraliżujące i okropne przeżycie... Jeśli chodzi o forum, mogę pisać, wolałabym już spotkać się w realu, ale telefon, brrr... Ale mam chory łeb...

Wy nie macie z tym problemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi