Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

filip nie ryzykuj przytulania mnie

to może robić tylko jeden facet innych traktuje tym co mam pod reką , np młotkiem

:D , wątpię, żeby kolegę to zniechęciło! Ale tekst pierwsza klasa. ;)

Może już w ten weekend spadnie śnieg! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj rezygnuję z patrzenia na jasną stronę życia, jestem głęboko oburzona.

Godzinę dzisiaj gadałam z terapeutką o swoim związku i tak zapragnęłam spotkać się dzisiaj z facetem i go przytulić, a on się umówił z jakąś koleżanką!

No kurde!

Pal licho koleżanka, ale ja go chciałam przytulić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chce byc zdrowa na umysle!

O!

I bede marudzila bo mam prawo! tez o!

:P

mirunia, Kochana:******** ciesze sie ze u Ciebie energetyczny dzien :) :great: Lubie takie :105:

Ja poki co juz nie umiem sie cieszyc z tej pracy bo raz , ze za dlugo trwalo jej zalatwianie , niby prosta sprawa skieorwanie ale w moim wypadku okazala sie jak zwykle z zakretami , a dwa czy ja wiem czy cos zas nie trzeba doniesc ? jakisik zapomnianych papierow o ktorych Pani K nie wspomniala i wspomni jak skierowane odbiore? Z nia to nigdy nic ne wiadomo :nono::nono:

No i trzy jestem tak zmeczona i wylekniona ze marze tylko o tym by z nikim sie nie widywać a byc pod kolderka we wlasnym lozku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, no ktoś musi stać tu po właściwej stronie! Byłem pewny, że po wpisie Aurory88 o braku przytulania wystosujesz swoją standardową formułkę, a tu tylko wzmianka o "lichym pechu". Patrz jak się omyliłem, ech. :roll: Ale faktycznie, lepiej byłoby mieć fajnego pecha niż lichego, więc rozumiem przekaz. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi