Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś męsko się tu zrobiło to tak się tylko pochwalę, że zrobiłam make-up na pysku, pomalowałam paznokcie i idę z przyjacielem na bardzo romantyczną komedię do kina. Normalnie się nie maluję i chodzę w trampkach, więc teraz wyglądam awesome.

Uwielbiam podnosic sobie samoocenę kobiecymi fatałaszkami :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, ja czytałem w jakimś cosmo czy innym bravo girl, że kobiety stroją się głównie dla innych kobiet. :roll: Gdzie człowiek nie spojrzy, tam permanentna rywalizacja, ech.

Liczę na recenzję po filmie! :)

Little Red Fox, dobry wieczór. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, jestem skłonna w to uwierzyć :D

Ale jak wytłumaczyć to, że czasami dziewczyna lubi się wystroić we własnym domu, z nikim się nie zobaczyć a potem wszystko zmyć i iść spać? Bo mi się tak zdarza :mrgreen:

Chyba żeby to potraktować jako trenowanie :)

W ogóle to właśnie do mnie dotarło że tam będzie tłum odpicowanych kobitek, w końcu premiera, mam nadzieję że nie dostanę reakcji lękowej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, z tabletkami bad idea ;) co najwyżej porzygasz trochę, 3 dni prześpisz i przy wyjątkowym szczęściu rozwalisz sobie wątrobę a i tak przeżyjesz ;) co najwyżej spędzisz krótkie wakacje na toksykologii ;)

co do nie mówienia lekarzowi o wszystkich objawach… jak można oczekiwać, że lekarz wyleczy jak nie zna objawów :bezradny:

a szpitale psychiatryczne są przepełnione i wcale nie tak łatwo się tam dostać…za frajer nie biorą ;)

Aurora88, też chcę iść na ten film :105: jedynka mi się podobała bardzo :105:

platek rozy, no ta pani Kasia czy jak ją tam zwali już przegina trochę bardzo :roll: w poniedziałek bym do niej poszła i powiedziała co sądzę na temat jej pracy, a jak to by nie pomogło złożyłabym już skargę do jej przełożonego.

A ja wróciłam z roboty, zjadłam obiad, poszłam do Biedronki po jakieś żarcie na jutro do roboty a teraz piję kawę i padam na pyszczek :roll: a jutro znowu pobudka o 4 :pirate: całe szczęście jutro już piątek <3 jeszcze muszę przeżyć tylko 7h35 min w robocie i rozmowę z przełożoną :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, hihi :), to chyba naturalne, że jak już się zdobędziemy, to taka codzienność nas wita. Wcale nie musi być jednak szara, nawet w dresach i bez makijażu. Ważne, żeby głowa była seksowna i pociągająca, wszak tam się wszystko rodzi. :105:

Aurora88, cóż, nie wiem jak się do tego odnieść, ja tylko słyszałem, że tak rzeczywiście robicie. :D Może to pozostałość z czasów dziecięcych, gdy każda dziewczynka chciała być księżniczką. ;> A czy na ten film to nie pójdą głównie nastolatki? Ludzie będą się przytulać, całować, a Ty z przyjacielem! Dobrze jest mieć miejsce blisko przejścia/wyjścia, wtedy lęki się trochę wyciszają. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi