Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, kiedyś to lubiłem takie rzeczy... bać się, ale teraz to bym tego nie zniusł chyba.

Ale jestem napięty nastrój OK a napięcie cholerne jest dosyć duże, naprawdę duże aż mnie mięśnie bolą :?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Studiujesz dużo powiedziane... ;) Niee, nastudiowałam się już, teraz sobie chadzam do prywatnej szkoły fotografii dla właśnej przyjemności, bo technicznie jestem analfabetą, a chcę uzyskiwac zamierzony efekt i mój perfekcjonizm nie pozwala mi na produkowanie chłamu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, No żeś mi przypomniał, że właśnie mam do wyboru gruszka, albo jabłko. Jabłko albo gruszka. I na tyle. No chyba że idziemy w cytrusy i inne banany...

Brakuje mi owoców. :( I dobrych pomidorków. Była kiedyś taka piosenka Kabaretu Starszych Panów -

Addio pomidory

Addio ulubione

Słoneczka zachodzące za mój zimowy stół

Nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej

Tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpół.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, odnośnie kreacji i studia to prawdę mówiąc nie wiem, ponieważ nigdy nie miałem okazji się w to zagłębić (poza teorią) z prostej przyczyny: brak sprzętu :mrgreen: . A to jest chyba na dzień dzisiejszy najbardziej "kasogenny" typ fotografii.

Najbardziej kręci mnie reportaż, zwłaszcza street photo.

Nieco mniej krajobrazówka (tzn. lubię pstrykać w górach, ale to takie generowanie pocztówek trochę).

Masz w internetach gdzieś portfolio?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi