Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, Dużo piniondza przywieź, nie zmarznij i koniecznie odzywaj się!!!

platek rozy, Platuś, no to jesteś Ty! :great: Pewnie że udany dzień, przyjęłaś wszystko na klatę i jeszcze środkowy palec pokazałaś idąc na szokoladę!

mirunia, Nie wiem Kochana, jak się będę czuła, czy gdzieś się ruszę, czy tylko coś sobie porobię z farbkami i popichcę.

Fajna kolacja... chociaż sobie posłucham, bo nic a nic jeśc mi się nie chce (oprócz czekolady. ;) )

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Myslalamz e nie pojde ale jednak ,w skoczylam dow anny , zrobilam mocny make up bo oczka podkrazone po tych rewelacjach porannych i sruuu do tramwaju .I sie udalo:)

A bedziesz nam pokazywala wszystkie swoje prace , ktore namalujesz? :105::105::105: bo ja sama marze o takim maowaniu ale chyba na teraz to nie dla mnie bo ledwo , ledwo kasiorka starcza.

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ciesze sie ze glowa lepiej! Kochana a Ty masz tez tak ostatnio ze czesto jak flak sie czxujesz? Ja mam take wieczory a dawniej mialam tak ze wieczory byly dla mnie pelne zajec , teraz kolo 22 oczy sie kleja i juz marze o lozku...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a ja 102% :mrgreen: No to czterej pancerni i pies i Rudy 102 ;):mrgreen:

Ahhhh, Rudy 102... na żywo widziałem i nawet siedziałem w środku. W tym oryginalnym, co w filmie grał. Właściwie to jednym z trzech które zagrały w filmie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, chyba sobie zurek jutro upichce na weekend ;) zrobilas smaka tym co gotowalas ostatnio a i nalesnik tez zur pichcil! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesiennie za oknem

choć deszczu

ani kropli

blask Twoich oczu

setka marzeń

roztropnie

upoiłam się westchnieniem

kilku wyznań

zawróceniem

i wiatr nam stukał

w dwa słowa

miłości - od nowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy pamientam na którymś odcinku to Rudemu lufe ucinali bo ją od wystrzału rozdeło :smile:

Ja niestety za bardzo serialu nie oglądałem, a szkoda, bo ponoć fajny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Sama nie wiem, bo te foty telefonowe takie marne... :bezradny:

Kasiorka niedługo będzie to se farbki nabędziesz. Ja szukam i kupuję niedrogie ( kiedyś w lidlu kupiłam całą paletę akryli), mieszam, a w ramach rozpieszczenia kupuję pojedyncze farbki w małych tubkach w jakiś fajnych niestandardowych kolorach. A często do rozprowadzania używam palców, gąbki, więc i wybór pędzlików to rozpieszczenie. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to jak bede miala pieniazki to Ciebie podpytam o te farbki :105: moze tez cos namaluje , pozniej mozna w antyrame oprawic i czlowieka bedzie cieszylo jak bedzie spogladal na wlasna tworczosc:)

Zdjecia rob zawsze w pelnym swietle dziennym i najblizej okna jak sie da . ja czasami jeszcze doswietlam lampa podlogowa :) Te bizu tak robie a tez fonem cykam :mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, oj oby nam szybko zlecialo bo taki czas gdy szaro buro i zimno zle wplywa . Teraz i tak bylo troszke dni slonecznych to mozna bylo chociaz kilka godzin oko nacieszyc slonkiem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, tak :D , ostatnio robilam te z czaszkami , maskami i z kosciotrupami a tak poza tym malo :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, a Ty wiesz, że jakbym miał okazję, to bym wybył na Antarktydę? :mrgreen:

W sumie to jestem introwertycznym filozofem (nieco zsocjalizowanym przez psychoterapię), rodziny zakładać nie zamierzam, a tam miałbym stada pingwinów i naukowców dookoła, jak w moim ulubionym filmie :mrgreen:

http://www.filmweb.pl/film/Spotkania+na+kra%C5%84cach+%C5%9Bwiata-2007-473987

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Oj wiem, ja jak już wlazłam to mnie teraz siłą by musieli wyciągac... Chyba zaraz poproszę o podanie sobie herbaty... :mrgreen:

platek rozy, O jaka romanticzna się na wieczór zrobiłaś, wierszami sypiesz... :105:

No ja teraz po tym moim chodzeniu na fotografię, to już wstydzam się marne foty robic.

Ciężko zrobic reprodukcję, żeby oddac i kolory i fakturę... :bezradny:

Efekt, efektem, ale najistotniejsze miec z tego frajdę, wyłączyc wewnętrznego krytyka...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi