Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Sama nie wiem, bo te foty telefonowe takie marne... :bezradny:

Kasiorka niedługo będzie to se farbki nabędziesz. Ja szukam i kupuję niedrogie ( kiedyś w lidlu kupiłam całą paletę akryli), mieszam, a w ramach rozpieszczenia kupuję pojedyncze farbki w małych tubkach w jakiś fajnych niestandardowych kolorach. A często do rozprowadzania używam palców, gąbki, więc i wybór pędzlików to rozpieszczenie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to jak bede miala pieniazki to Ciebie podpytam o te farbki :105: moze tez cos namaluje , pozniej mozna w antyrame oprawic i czlowieka bedzie cieszylo jak bedzie spogladal na wlasna tworczosc:)

Zdjecia rob zawsze w pelnym swietle dziennym i najblizej okna jak sie da . ja czasami jeszcze doswietlam lampa podlogowa :) Te bizu tak robie a tez fonem cykam :mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, a Ty wiesz, że jakbym miał okazję, to bym wybył na Antarktydę? :mrgreen:

W sumie to jestem introwertycznym filozofem (nieco zsocjalizowanym przez psychoterapię), rodziny zakładać nie zamierzam, a tam miałbym stada pingwinów i naukowców dookoła, jak w moim ulubionym filmie :mrgreen:

http://www.filmweb.pl/film/Spotkania+na+kra%C5%84cach+%C5%9Bwiata-2007-473987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Oj wiem, ja jak już wlazłam to mnie teraz siłą by musieli wyciągac... Chyba zaraz poproszę o podanie sobie herbaty... :mrgreen:

platek rozy, O jaka romanticzna się na wieczór zrobiłaś, wierszami sypiesz... :105:

No ja teraz po tym moim chodzeniu na fotografię, to już wstydzam się marne foty robic.

Ciężko zrobic reprodukcję, żeby oddac i kolory i fakturę... :bezradny:

Efekt, efektem, ale najistotniejsze miec z tego frajdę, wyłączyc wewnętrznego krytyka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kolory wyjda troche przeklamane , faktury tez nie da sie uchwycic za dobrze to prawda ale bedziemy miec chociaz ogolne pojecie czym sie zajmuejsz.:)

Tez troszke sie bawilam fotografia , teraz mniej.

Mam zboczenie ze musze sobie najpierw zjecie wywolac z raw- u a niestety malo kto to robi . A tak mam najelpsza jakosc zdjecia i moge na nim pracowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi