Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, Dużo piniondza przywieź, nie zmarznij i koniecznie odzywaj się!!!

platek rozy, Platuś, no to jesteś Ty! :great: Pewnie że udany dzień, przyjęłaś wszystko na klatę i jeszcze środkowy palec pokazałaś idąc na szokoladę!

mirunia, Nie wiem Kochana, jak się będę czuła, czy gdzieś się ruszę, czy tylko coś sobie porobię z farbkami i popichcę.

Fajna kolacja... chociaż sobie posłucham, bo nic a nic jeśc mi się nie chce (oprócz czekolady. ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Myslalamz e nie pojde ale jednak ,w skoczylam dow anny , zrobilam mocny make up bo oczka podkrazone po tych rewelacjach porannych i sruuu do tramwaju .I sie udalo:)

A bedziesz nam pokazywala wszystkie swoje prace , ktore namalujesz? :105::105::105: bo ja sama marze o takim maowaniu ale chyba na teraz to nie dla mnie bo ledwo , ledwo kasiorka starcza.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Sama nie wiem, bo te foty telefonowe takie marne... :bezradny:

Kasiorka niedługo będzie to se farbki nabędziesz. Ja szukam i kupuję niedrogie ( kiedyś w lidlu kupiłam całą paletę akryli), mieszam, a w ramach rozpieszczenia kupuję pojedyncze farbki w małych tubkach w jakiś fajnych niestandardowych kolorach. A często do rozprowadzania używam palców, gąbki, więc i wybór pędzlików to rozpieszczenie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to jak bede miala pieniazki to Ciebie podpytam o te farbki :105: moze tez cos namaluje , pozniej mozna w antyrame oprawic i czlowieka bedzie cieszylo jak bedzie spogladal na wlasna tworczosc:)

Zdjecia rob zawsze w pelnym swietle dziennym i najblizej okna jak sie da . ja czasami jeszcze doswietlam lampa podlogowa :) Te bizu tak robie a tez fonem cykam :mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi