Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, Kochana tak ale ile mnie to stresow kosztowalo , byle co w sumie jak tak pomysle z punktu z drowego czlopwieka a ja mam dyganie jak przed wyprawa w kosmos.

Najgorsze z e to sie chyba nie skonczy nigdy.

I widze po sobie ze juz nie mam tyle sil co dawniej bo dawnej praca ,s zkola , dom i ja mialam energie a teraz nie mam.

To moze dzien taki? bo ja spiaca jak nie wiem a Ty mowisz ze tez .... A ja wyrzucam sobie ze to po tym dniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! :papa:

platek rozy, :papa: dopiero siadłam i poczytałam wiadomości od Ciebie.

Jesteś dzielna bardzo, trudny miałaś dzień, ale poszło do przodu. :great: Teraz odpoczywaj i tak jak piszesz, sprawiaj sobie radości! Masz satysfakcję ze spełnionego zadania, wcale nie łatwego. :brawo::brawo:

Zosia_89, lubię naleśniki z serem lub ruskim farszem, ale na deser fajne są i z dżemem. :D

acherontia-styx, super, że trafił ci się taki fajny oddział i nie masz na starcie od razu młynu...powoli tam wsiąkniesz. :great:

A ja mam dzisiaj też dzień zamuły i lekkiego nieogaru, ale zwalam to na odstawianie esci. W dzień, w którym pomijam dawkę czuję się jakby lepiej, więcej mam trzeźwości umysłu i energii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorne ahoj! ^^ cześć dziewczyny cześć chłopaki!

kosmostrada, miałaś rację, rozkręcam się, humorek skacze. Została mi dwójka dzieci na terapię, to ogarniam ich we wtorki, wtorek odfajkowany i mam czas rysować ;) I w dodatku kumpel od podróży się wstępnie zgodził lecieć ze mną do Bolonii, z nim będę się mniej bała! ^^

Zosia_89, naleśniki! dżemy! ojacie! ale masz dobrze! a ja sobie upiekłam swoją tęczową marchewkę <3

bonsai, cudny novy avek, dobrze że dalej masz drzewko, bo bym miała trudności adaptacyjne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, ja naleśniory w każdej postaci przyjmę! Wczoraj na kolację były z jabłkami i cynamonem.

Purpurowy, :brawo:

mirunia, Kochana - pogoda, brak słońca, bardzo to odczuwamy. Ciężko nie łapac zamuły w takim półmroku będąc dzieckiem światła ... 8)

bonsai, Przyznam Ci się, że bardzo nie lubię, jak rano ktoś mi rozbija mój rytuał kawowy... W sumie też bywam nieprzyjemna. :mhm:

Aurora88, Wspaniale, że masz z kim jechac!

Pochwal się potem rysunkami, uwielbiam oglądac te nasze forumowe dzieła... :105:

cyklopka, Co kupiłaś? Jak u lekarza?

Jestem bardzo zadowolona, bo przy okazji jazdy po psią karmę wpadliśmy do super sympatycznego sklepu plastycznego, gdzie kupiłam z radością parę rzeczy. W tym piórko i tusz, nigdy nie próbowałam tej techniki. Będzie zabawa! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi