Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

No i nie ma dziś już słoneczka,. ale liścmi i tak poszurałam, o!

Zgodnie z planem ubrałam spódniczkę i taka wystrojona ruszam na podbój kolejnego dnia. :D Zdałam sobie sprawę, że w następnym tygodniu 11 listopada, więc wolne i od razu dodało mi to skrzydeł.

A dziś plan prosty - praca, biblioteka, potem na zajęcia, gdzieś po drodze muszę zaliczyc rosska za tą tanią szminką i dzień minie.

Miłego poniedziałku!

platek rozy, Kochana*****, trzymam kciuki za rozmowę, może jednak coś z niej wyniknie. Napisz po powrocie, będę zaglądac. Nie daj się zniechęceniu i francy, ściskam!

Aurora88, Gratuluję spontanu i planu wyjazdowego i zazdraszczam!

JERZY62, Marcin2013, Witajcie skowronki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, czyli co, całą noc na nogach, od 1?

JERZY62, napis na obrazku to "cześć, listopadzie!" :) Cześć, Jerzy :)

platek rozy, uwielbiam takie prezenty od ludzi, zawsze cieszę się jak potłuczona gdy mi ludzie wciskają jedzenie. Nawet takie niedoceniane selerki i koperki ;)

kosmostrada, tę spódnicę, o której ostatnio pisałaś? Kupioną z okazji Dnia Spódnicy? :D

Dobra ta Wasza porada odnośnie Rossmana, wykorzystam tę promocję żeby sobie uzupełnić kosmetyczkę, akurat trochę lepiej finansowo wyglądam, to mogę sobie kupić jakieś szminki, cienie, pudry :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

U mnie słoneczko niby jest, ale takie jakieś "zamroczone" :bezradny: no niby świeci, ale leniwie.

Wczoraj za to był piękny dzień, można było sobie dłużej pobyć na powietrzu, pospacerować po cmentarzu i odwiedzić groby znajomych... takie refleksyjne chwile.

Wróciłam zmęczona, bolał mnie kręgosłup lędźwiowy tym razem. Gorąca kąpiel i voltaren żel zdziałały cuda, dzisiaj jest lepiej.

Jestem dzisiaj w pracy sama, koleżanki wzięły na dziś urlop i trochę mi tak "łyso" siedzieć samiuśkiej.

Ale odfajkowałam już sporo spraw, zamknęłam miesiąc październik i luzik na dziś. :yeah:

kosmostrada, jak tam Twoje kolanko, odpoczęło i nie boli?

A skorzystałaś chociaż trochę z wczorajszej pięknej pogody?

platek rozy, oby dzisiaj Ci się poszczęściło i poszło do przodu z tą pracą:**** :great: trzymam kciukasy!

Fajne dary jesieni dostałaś od sąsiadów, będą witaminki dla zdrowotności!

Odezwij się jak wrócisz!

Aurora88, wyjazd cudowny! :great: też zazdroszczę :D;)

Cześć chłopaki! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ciemnica dziś...

Pożyczyłam z biblioteki Baśnie Braci Grimm bez cenzury. Zabajkuję się!

Potrzebuję do moich zabaw kartki ze starej książki, nie mam w domu takiej, którą mogłabym zniszczyc, a w bibliotece na półeczce z książkami za darmo do oddania takową znalazłam. Cudnie przyżółcony angielski tani kryminał. :yeah:

Po zajęciach pędzę na szopping do rosska po szminkę.

Boli mnie brzuch, ale nie mam zamiaru dac się unieruchomic z tego powodu! :time:

JERZY62, I co Jerzyku, spacerek trochę poprawił nastrój?

mirunia, Hej Kochana! Dziękuję, że pytasz, kolanko ok. Ale nic wczoraj nie skorzystałam, bo bałam się, że mi napuchnie. :bezradny: Na cmentarz pójdę w tygodniu.

To takie denerwujące, że człowiek trochę pochodzi i zawsze coś musi się odezwac - a to kręgosłup, a to noga... Ale cieszę się, że sprytne zabiegi postawiły Cię na nogi.

Aurora88, Noo, ta spódnica. Już ją uwielbiam - ciepła i twarzowa!

Ja w ubiegłym roku uzupełniłam kosmetyczkę na tej promocji i na cały rok starczyło.

cyklopka, A Ty Słońce dopiero odkryłaś, że jest jesień? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey hey :papa:

Bylam u pani Kasi , pomijam ze mialam caly czas potworene lęki i chec ucieczki (teraz w domu jest nie lepiej) Jutro bede latala jak pies z wywieszonym jezorem , mam na 13 rozmowe o prace ( nie wiem jak ja ogarne z tymi lękami) w tej placowce Klubu.Wczesniej mam terapie , i na chwile musze na zajecia wpasc prowadzone przez pania Kasie a pozniej leciec na rozmowe .... I od tego zalezy czy mnie przyjmia czy nie. To sobie nadziei nie robie bo mam lęki takie ze az mnie odrealnia. Siet , siet , siet! Co za gowno za przeproszeniem. Ja to nie wyjde z tego na dluzsza prosta.

kosmostrada, O super ze projektu bedzie ciag dalszy :) Kochana widzialam dzis bo rossek jest kolo mopsu ze kolekcja Baczynskiej przeceniona o 50 %

Pochwal sie szmineczka jakw rocisz :uklon::uklon:

mirunia, Slonce sama tez nie lubialam siedziec w pokoju , chpciaz w ostatniej pracy to chyba bym wolala bo mialam okropne murgi .

Aurora88 o to troche szkoda ze chlopak tak nie lubi wyjezdzac... zawsze to zwiedzanie byloby przyjemniejsze.

Masakra co ja mam poczac z tymi lękami? Juz mnie na placz zbiera ze mi to nie przejdzie.

A z dobrodziejst juz korzystam i gotuje czerwony barszczyk na wedzonym zeberku :105: mniam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi