Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Majsterkowanie w domu jest fajne, człowiek ma potem satysfakcję i jakieś takie ogólne zadowolenie.

I jeszcze w samochodzie lubię grzebać. <3

ja tez... ale nie w samochodzie ;) a tak serio uwielbiam remonty :mrgreen: i pozniej to zadowolenie jak juz sie widzi efekt koncowy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, oj... z tym głodem to masakra :) Ja mialam robic sajgonki ale kolezanka z pracy mi akurat ! dała gotowe wiec bede zajadac... pewnie w sobote zrobie swoje :mrgreen:

A poza tym wkurza mnie dzisiaj pare rzeczy... brrr... bez kija nie podchodz... oczywiscie chodzi o nasza szanowną Polske... albo bardziej precyzyjnie to co sie tu wyprawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, kawa...no to masakra ;) ja sobie zycia bez tego nie wyobrazam :)

Placek to ze kurna moja kolezanka samotnie wychowuje dziecko...zostala skreslona z listy oczekujacych na mieszkanie bo przekroczyla dochod na osobe o 2 grosze.... a mpos w naszym miescie daje alkoholikowi (brudasowi zapchlonemu) 600 zł miesiecznie na zakupy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Był jeden sezon w Calcedonii, gdy mieli masę czadowych rajstop - paseczki, romantyczne kwiatki... :105:

Sigrun, Aż żem się zdenerwowała, jak przeczytałam o Twojej koleżance...

mirunia, No zimno niemiłosiernie, właśnie piję gorącą herbatę z malinami. Nie sądziłam, że tak wcześnie naruszę zimowe zapasy...

Nie mam dziś zajęc i co zrobic z tak smacznie rozpoczętym wieczorem? ( nota bene zżarli cały gar, a myślałam, że będzie dla gości na jutro... jestem miszczem! :D ) Skończył mi się kolejny sezon francuskiego kryminału, monsz w pracy, dziecko robi lekcje, więc chyba pójdę pomieszac farbki... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi