Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, Purpurowy. Lubię, gdy wpadasz, od razu nabieram takiej chęci do życia, dostaję energetycznego kopa. Dzięki. :great:

Spoko. Jak by co to mogę jeszcze jakiś fajny kawał zapodać.

Dajesz!

No proszę Was, martensy nie mają ograniczeń wiekowych! 8)

Facet z kluczem francuskim tudzież wiertarką, jakie to sexi... :105:

Zapraszam do mojej sąsiadki. Sexi panowie w ramach bonusu jeszcze drą mordę i trzaskają drzwiami.

Poza tym dawaj cokolwiek z dynią, co ugotowałaś.

bonsai, może się zgodzę, że martensy typu glany są trochę kindermetalowe, ale ja szukam takich trzewiczków, co pasują do sukienki/spódnicy, a martens co roku wypuszcza nowe modele.

Speaking of, właśnie przyszła paczka z allegro :105: Sweet :brawo: Jakbym miała do tego rajstopy w paski to 100% Burtona w Burtonie :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka,

Zapraszam do mojej sąsiadki. Sexi panowie w ramach bonusu jeszcze drą mordę i trzaskają drzwiami.

To może my mamy tą samą sąsiadkę? :mrgreen: A kotlety też tak tłucze, że mało kuchni nie rozwali? :time:

kosmostrada, rzuć się tym kurakiem afrykańskim, to może się rozgrzeję...(?), bo aktualnie grzeję kręgosłup poduszką elektryczną :x

Połaziłam dzisiaj i po południu, jak wróciłam do domu, to nogi miałam pod pachami. Byłam w rossmannie po szampon, sralny papier i balsam nawilżający.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Speaking of, właśnie przyszła paczka z allegro Sweet Jakbym miała do tego rajstopy w paski to 100% Burtona w Burtonie

Now that's what I call sexy... 8)

Tylko czemu te rajstopy i pończoszki w prążki to tylko w sklepach z przebraniami, a nie można w zwykłym sklepie z rajstopami :bezradny:

No ale prędzej czy później nabędę, bo ktoś się w tych skarpetkach będzie musiał zakochać, nie ma opcji.

cyklopka,

To może my mamy tą samą sąsiadkę? :mrgreen: A kotlety też tak tłucze, że mało kuchni nie rozwali? :time:

Nie, jej w ogóle nie ma, kolejny raz zostawiła tylko nieudolną ekipę remontową. Sądzę, że kotleta nie umiałaby zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majsterkowanie w domu jest fajne, człowiek ma potem satysfakcję i jakieś takie ogólne zadowolenie.

I jeszcze w samochodzie lubię grzebać. <3

ja tez... ale nie w samochodzie ;) a tak serio uwielbiam remonty :mrgreen: i pozniej to zadowolenie jak juz sie widzi efekt koncowy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wieczorową porą ;)

Stwierdzam iż praca szkodzi zdrowiu :P poszłam do pracy do poradni i mnie na nowo rozłożyło chyba :roll: muszę zmierzyć temperaturę :roll: a jeszcze musiałam zostać godzinę dłużej, bo byli pacjenci do wydania pozwolenia na broń :roll:

W ogóle jak robiłam badania wstępne do tej pracy w szpitalu to mi sprawdzali ostrość wzroku i w lewym oku wyszło coś nie bardzo :mrgreen: gadam dzisiaj z moją okulistką, a ta jak usłyszała, że coś nie tak to tylko "siadaj na fotel, zaraz sprawdzimy" :roll: no i oczywiście skończyło się receptą na okulary :roll: z tym, że ja i tak kupię soczewki, ale mam teraz problem pierwszego świata, bo wadę mam tylko w jednym oku i to mała, a w drugim przy okularach to szkło i tak byłoby optycznie nieczynne….czyli, muszę sobie kupić soczewki tylko na jedno oko :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, oj... z tym głodem to masakra :) Ja mialam robic sajgonki ale kolezanka z pracy mi akurat ! dała gotowe wiec bede zajadac... pewnie w sobote zrobie swoje :mrgreen:

A poza tym wkurza mnie dzisiaj pare rzeczy... brrr... bez kija nie podchodz... oczywiscie chodzi o nasza szanowną Polske... albo bardziej precyzyjnie to co sie tu wyprawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, kawa...no to masakra ;) ja sobie zycia bez tego nie wyobrazam :)

Placek to ze kurna moja kolezanka samotnie wychowuje dziecko...zostala skreslona z listy oczekujacych na mieszkanie bo przekroczyla dochod na osobe o 2 grosze.... a mpos w naszym miescie daje alkoholikowi (brudasowi zapchlonemu) 600 zł miesiecznie na zakupy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi