Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, Star Wars: The Old Republic. Z gier online gram tylko w to. GuildWars musiałam odpuścić, bo dodatek był kosztowny, a nie mam tyle czasu na granie, co kiedyś. Nie była to łatwa decyzja, ale nie można grać we wszystko. Zwłaszcza jak się ma pracę i inne rzeczy.

Poprawka: nie pogram sobie, bo przecież muszę ściągnąć i zainstalować dodatek :hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, mnie akurat znicze ktore kupuje na Wszystkich Swietych sluza caly rok , bo pozniej dokupuje tylko wklady .A wtedy jest najwiekszy wybor w sklepach dlatego zawsze co roku o tej porze, wymieniam znicze na nowe. I jezdze tylko do mamy , babci i dziadka bo leza w tym samym grobie.Nie widze w tym nic zlego ani nie traktuje jak jakiejs komercji , raczej tradycja jak Swieta :)

Mysle ze mamie by bylo milo jakby wiedziala ze o niej pamietam a bylam z nia bardzo zwiazana i to ze jezdze to w pewien sposob jest tez moj szacunek do niej ze starala sie mnie i siostre wychowac mimo ze zyla z alkoholikiem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, dobrze, że sam potrafisz takie rzeczy zrobić. Ja ostatnio miałem awarię boilera u matki. Prawie 300 zł za naprawę poszło :hide:

To tylko zakręcenie wody i odkecenie i zakręcenie 2 śrub. :mrgreen:

platek rozy, chodzi mi o zawalenie grobów tymi zniczami i kwiatami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz wydaje mi się, że takie pokolenie jest i rosną nowe, co dla większości wiertarka to tylko dźwięk w dubstepie :mrgreen: . Ja też do niego należę ^^ Myślę, że tych takich mechaników, fachowców, budowlańców itp itd to kiedyś siłą rzeczy było dużo więcej bo kiedyś nie były tak popularne i ogólnodostępne technika i kierunki ścisłe, tylko szkoły zawodowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majsterkowanie w domu jest fajne, człowiek ma potem satysfakcję i jakieś takie ogólne zadowolenie.

I jeszcze w samochodzie lubię grzebać. <3

Aurora88, martensy kojarzą mi się z młodością, nie wiedziałem, że jeszcze ktoś je nosi. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, no właśnie nie mam zmarłych, których mogę szanować, dlatego nie chodzę i nie celebruję.

bonsai, nosi cyklopka najwyraźniej. I co to za tekst o tej młodości, przecież Ty jesteś jeszcze młody! :P Może Ci się z nastolęctwem kojarzą, bo mi w sumie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę Was, martensy nie mają ograniczeń wiekowych! 8)

Facet z kluczem francuskim tudzież wiertarką, jakie to sexi... :105:

A ja w tej mojej lichości zaszalałam w kuchni, bo jak już się zabrałam za robienie, to niech to będzie genialne.

Zrobiłam - na przyprawach jarmuż, dynia, cebulka, marchewka i zielona soczewica, w tym kurczaczek na ostro dla chłopaków no i ryż. Aromatyczne, rozgrzewające brzuch, zapach i smak gwarantujące podróż gdzieś daleko - taki fusion północnej Afryki i Dalekiego Wschodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi